repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
Sherman marees quart títol Limaland

Temporada mitja Pivot al cotxe no provat ajuda conductor rebot
DAYTONA BEACH, Florida — Todd Sherman va protagonitzar una onada de venir de darrere el 2012 per guanyar el seu Campionat de pista de NASCAR Series All-American Whelen tercera consecutiva.
Sherman, 48, de Churubusco, IND, va guanyar el títol de divisió NASCAR K & N modificat al Limaland Motorsports Park a Lima, Ohio. Va ser el seu quart títol modificat l'oval argila milla de quart. Davant d'alguns de la competició més difícils de la seva carrera, que espera Limaland quedar-se seu NASCAR Inici pista de nit de divendres.
Sherman lluitat en curses i punt classificació amb l'amic de longtime i rival Terry Hull durant l'estiu. El resultat del Campionat va ser determinades fins la cursa de tret final de la temporada. És un escenari familiar entre tots dos.
"Terry i he tingut prop curses pel Campionat Limaland durant 10 anys,", va dir Sherman. "Fa tres anys hem empatat a punts al final de la temporada, i guanyà en el desempat que va ser nombre de victòries tret."
Casc és també un client de Sherman"equip" (Sherman Enterprises), un fabricant de xassís, taller de reparació de cotxes de cursa i distribuïdor de productes d'alt rendiment. Sherman és un patrocinador al cotxe del casc.
"Terry va portar els punts per a la majoria de la temporada. Em guanyat uns quants trets finals de l'any i va tancar la bretxa."
L'any rècord de Sherman inclosos sis victòries, fives superior 12 i 13 10s superior a 14 comença.
Un pivot temporada mitja ajudat a causa de Sherman. Un equip es va trencar en el seu cotxe i mentre alentint va ser recollit en un accident. El cotxe no va ser immediatament reparable. Havia d'arribar a un cotxe de còpia de seguretat no provat.
"Hem construït un cotxe nou durant l'hivern que no havia estat competit,", va dir Sherman. "Jo estava nerviós per portar-lo. Com un experiment, construïa el cotxe amb un ascensor barra (en suspensió) en comptes d'un bar de tirada. No sabia què esperar.
"Com a conductor, intenta fer com alguns errors com sigui possible perquè cada error és una posició perduda. Esbrinava que el bar ascensor alçar conjunt era molt indulgent. Si jo fos perfecte en l'entrada, jo podria compensar-ho dempeus sobre el gas que surt de la cantonada. Hem guanyat les tres primeres nits amb aquest cotxe."
Durant aquesta temporada Sherman venut menys que la seva brutícia nou mitjana 10 modificat xassís, amb clients optant per reparar i actualitzar el automòbils actuals. Una actualització popular és ascensor barra d'instal·lació. Xassís equip SE troben en competició al llarg d'Indiana, Ohio i Michigan, i un parell dels seus amics, ells estan competint a Montana.
Cotxe de carreres Sherman és propietat de Steve Adams. Sherman i la seva esposa Joyce té dos fills. Braden, 16, és el cap d'equip. Fill Brennan, 17, és càmera i observador. Ambdues són membres de l'equip de bàsquet pedra angular Christian escola universitari. Companys d'equip inclouen Mike grillons i Chris Maybe. Patrocinadors inclouen de Fricke Restaurant, The Orchard arbre Restaurant, Stephens i sala Racing motors, remolc tot Pro, Pro xocs, hiper bobines, tira Pro i teamSE.com xassís.
Per segon any consecutiu, Campionat de Limaland Sherman va guanyar una invitació a l'esdeveniment al centre de convencions de Charlotte Corona Ballroom en el Hall of Fame de NASCAR NASCAR Whelen All-American sèrie premis.
"No realitzem el que un gran problema el banquet de Charlotte era el 2011, així que quan vam anar una altra vegada al desembre vam anar d'hora perquè hem podia fer més,", va dir Sherman. "Si arribem a anar una altra vegada, prendrem una setmana sencera."
Basat en la seva experiència de Charlotte a 2011, coneixia el camí al voltant al desembre. Amb la seva tripulació, anà de gira la botiga cursa Stewart-Haas i llavors visitar amb l'amic de longtime i companys Hoosier Todd Ziegler, ara Director de cotxes per Ryan Newman. També es va aturar en un dels seus proveïdors, Inc. Irvan-Smith, el Concord per recollir gussets. Allí conegué 1991 Daytona 500 guanyador Ernie Irvan, que va visitar amb grup Sherman. Ell també va deixar veure Indiana un altre curses amic David Stremme, que és el conductor principal per la recentment formada Swan curses a les NASCAR Sprint Cup Series. Grup Sherman també gira Charlotte Motor Speedway.
"Això va ser només un viatge genial", va dir Sherman. "Va ser una experiència especial".
Un conductor de millor 18 resultats a través de 16 de setembre va comptar cap a seva Units i totals de punt nacional, i
els campions els decidit punt global total. Una vegada que un conductor arriba als 18 comença, seva total vols augmentar gradualment com van substituir algunes carreres més pobres amb millors resultats.
Sota l'estructura de punt per a la NASCAR Series All-American de Whelen, el guanyador de la cursa rep dos punts per a cada cotxe en l'esdeveniment fins a 20 vehicles. Segon lloc rep dos punts menys i així successivament pel camp. Guanyadors de la cursa reben un cinc punts addicionals. Per exemple, si 20 cotxes són en l'àmbit, el guanyador rep 45 punts, el segon lloc 36 38 i el tercer. Si hi ha 15 cotxes, el guanyador rep 35 punts, 26 28 i el tercer, segon.