Canadà ' 04: Timo Glock

# 721 Cursa: 13 de juny de 2004. Gran Premi del Canadà. Montreal
Pol Ralf Schumacher (Williams FW26) -1. 12.275 (217.220 km/h)
Millor volta Rubens Barrichello (Ferrari F2004) -1. 13.622 (213.246 km/h)
El guanyador de la Michael Schumacher (Ferrari F2004) -1:28. 24.803 (207.165 km/h)

Després del primer set etapes de la temporada 2004, en el qual Michael Schumacher va començar des del Pol cinc vegades i va guanyar sis victòries, canadenc Grand Prix, semblava, podria fer una sorpresa. El líder de la Ferrari no el millor classificat, només havent guanyat celebrada la sisena posició a la graella.

El dissabte l'alemany es queixava que pneumàtics Bridgestone realment no volen treballar sobre asfalt de Montreal que espera difícil carrera, i fins i tot un podi és un bon resultat. Cançons que la segona veu era al costat i Rubens Barrichello semblants.
Inici de la cursa hi eren gairebé sense sorpreses. Només Jarno Trulli, de Renault, ha demostrat en la classificació en tercer lloc, estirada de sobte, gairebé va entrar en el liderat, però llavors ser amunt i zaparkoval el cotxe a la carretera: una suspensió es va ensorrar. Schumacher i Barrichello frontal iardes superat per ningú i una brasilera, en canvi, havia perdut el McLaren Kimi Räikkönen.

Líders de grup romandre molt ajustats: fins i tot després de guanyador de deu voltes Ralf Schumacher de desenvolupament Williams abans de les sis primeres zamykavšego Barrichello amb només set segons. Conductors va començar un per un a epigastri. Thats completament i caure al seu lloc. Mentre que la resta de la longitud de la primera línia, era visitar les tres caixes, Ferrari havia planejat només dues visites a les caixes.

Per tant, la qualificació dels cotxes escarlata no van tan ràpid: en els dipòsits només tenia més combustible. L'únic que podia per competir amb Schumacher, a Fernando Alonso. El jove pilot de la Renault no requereix una tercera parada a boxes, i després de l'espanyol s'aferrava a tercera.

No obstant això, durant la primera parada a boxes va sorgir una dificultat llarg (va haver de substituir un cotxe de gasolina), i una mica més tard Fernando és al costat de l'exhibició havia de ser després del fracàs de l'eix. Per a Renault, per cert, això era el primer doble DNF de la temporada.

Канада'04: Тимо Глок-nzdjbt7t4s-jpg

Mentrestant, Michael Schumacher ha portat a la cursa a la vigília de la última visita a caixes. Ralph perdre el seu germà per a uns cinc segons i l'única cosa que podria comptar, seria el segon. El pilot va ser afortunats Williams: Rubens Barrichello, que ha seguit de prop cap amunt per company d'equip per la Scuderia, frens zabarahlili, i uns petits errors han propiciat una important pèrdua de temps.

Després d'una final de proveïment dos Schumacher va continuar dirigint la cursa, Barrichello va quedar tercer, per davant del BAR Jenson button. Va començar la segona, però al final només podia acabar quart. Sí i a les permutacions tres primers eren anat fins al final.
Interessant...
Inspecció tècnica realitzada després de la cursa, ha redibuixat el Protocol final. Increment conductes d'aire de fre de diàmetre per l'equip Williams i Toyota van ser excloses de la cursa. Perquè tots ells acabar entre els deu primers, la remodelació semblava ser significativa. Només amb la victòria de Michael Schumacher va passar res. Però Barrichello va pujar a la segona posició, mentre que Jenson button és el tercer.

Timo Glock

Va guanyar per desqualificació i els altres pilots, que va aconseguir arribar a la meta. Un d'ells a Montreal va ser el jove alemany Timo Glock, que dirigia la primer debutant en la vida de la cursa al volant d'un Jordan. Va acabar el 11-m, però va acabar setè, començant una carrera en la fórmula 1 amb punts obtinguts.

En contrast amb molts altres GP alemany corredors no somiava en els graus més baixa que s'ocuparà de l'automobilisme. La meva primera targeta va comprar només 13 anys-com més tard ell mateix Timo, aquest feia exclusivament pel bé de la malícia i els diners que els pares tenen a l'escola.

Però bromes a part i els resultats de la Glock encarrilada van ser tals que aconsellava Karting lleugera, com en el cas del noi va ser un talent evident. Ell ho va fer i per tota la vida connectat amb el món de la velocitat.

Havent començat actuant en el nivell professional en 15 anys, Timo té 18 va guanyar el seu primer títol de lliga al Campionat d'una fórmula. Això va ser seguit per un altre, llavors una successió de victòries en la Fz- i ara el 2004, bandes alemanyes van desfilar portava el tercer pilot de Jordània. El contracte proporcionada per la participació en entrenaments fins i tot els divendres, el benefici en aquell moment se'ls permetia mantenir-se com el tercer cotxe.

Jove pilot gradualment guanya experiència i quan en la vigília de la razrugalsâ canadenca Grand Prix director Giorgio Pantano amb el pare del pilot, després que Eddie Jordan va negar rotundament posar l'italià en la cabina sense el pròxim pagament-decideix no.

A Mont-real només una posició perdre Timo al seu company Nick Hajdfel′du i començament stolčee gestionat relliscar a través amb 16 a desena. Llavors, no obstant això, diverses seus rivals reincorporeu-Jordània groc, però el resultat va ser positiu encara.

Això va ser una experiència molt gratificant, però després va haver de cedir a la legítim titular de la cabina. Una vegada més, prenia només Timo serveis al final de la temporada, quan els diners finalment es va quedar sense Pantano, però tres gran premi final va acabar de la mateixa manera: 15 lloc.

Després d'aquesta carrera corredor fa un gir brusc: gestionats d'acord en les declaracions d'una de les comandes de sèrie ChampCar. Què puc fer, si no era interessant F1 opcions es diu corredor posterior. Des a l'estranger es va convertir en el millor novell de l'any, va pujar al podi a Montreal ja familiar, però continuar actuacions als Estats Units no va ser els plans pilots: en fórmula 1 va començar a poc a poc oblidada.

Afortunadament, en aquell temps només creat GP2 sèrie i Glock afanyava allà. El seu primer equip, BCN, no va ser fins i tot en el títol de la koban, però quan al mig 2006-Timo es va traslladar a iSport, les coses van anar sense problemes. Va competir en els caps de grup amb Lewis Hamilton i Nelson Piquet, avançaments de vegades tots dos.

Els pilots han pres sota l'ala de compatriotes BMW. I quan l'estiu va tenir un accident va ser Robert Kubica, Glock va ser dels principals candidats a ocupar el seu lloc. No obstant això, al final l'elecció va caure sobre el jove Sebastian Vettel. Glock també va guanyar el títol de Lliga en la sèrie de GP2, havia proves- i va ser convidat a realitzar per Toyota F1, es va signar un contracte per tres anys.

La primera temporada completa va començar amb un accident a Melbourne, seguit per un genet durant molt de temps, malgrat la bona velocitat, ha estat incapaç de guanyar punts. Només amb l'arribada de l'estiu, les coses van anar Lázaro: Glock va acabar en quart lloc al Canadà, a continuació, en segon lloc a Hongria.

I a la final Grand Prix Brasil Timo a més de la seva pròpia voluntat s'ha convertit en el focus d'atenció. Quedar-se en taques de la pluja, va anar a la ronda final de quart, però un parell de centenars de metres per anar, es va perdre, Lewis Hamilton, pilot de McLaren per ser campió del món. Van dir l'alemany llavors va aconsellar deixar Interlagos en el tronc d'un cotxe per evitar la ira de torsidy, era per Felipe Massa.

Proper 7 2009 va començar amb un quart lloc a Melbourne, després va ser tercer a Malàisia (si la cursa es va aturar només en el cercle més tard sota la pluja tropical-seria el guanyador, "sospirar Glock) i té una sèrie de bones curses. No obstant això, la relació amb l'equip va començar a deteriorar-se. El pilot no va agradar l'atmosfera excessivament bureaucratized creada per directors japonesos.

No va ajudar fins i tot un segon lloc a Singapur: Quan la qualificació en Japó Timo estavellat (la sessió va dirigida amb altes temperatures) i feia mal la cama, immediatament va escriure a la costa per fer lloc als Kamui Kobayashi. Alemany ofès i va dimitir, afirmant que no tot va a defensor més ToyotaI aviat l'equip va deixar d'existir.

Abans del començament de la temporada de l'any 2010 concurs de bons llocs en fórmula 1 era molt elevat. La millor cosa és d'acord amb la Glock té un equip jove de verge. I aquí, hem de pensar una mica diferent, Timo va mirar a la vella Toyota. Ara era només un cotxe vermell-i-negre infinitament lent dipòsit de carburant que era tan petit que deixava sense possibilitats d'arribar a la meta.

L'alemany va tractar de canviar les coses per a millor, assegut hores de reunions informatives amb els enginyers, recollir les dades. Al 2011-2012-ND no va aconseguir acabar cinc vegades! Però la veritat vell que en F1 sense diners cap resultat, ha una vegada més demostrat si escau. És difícil veure quins canvis s'han produït pel guanyador del Grand Prix, si el lloc 12-th a l'arribada va havia lliurat a lloc...

Quan el 2010 de Fórmula 1 va arribar amb tres equips nous, cadascun d'ells van intentar reforçar els pilots experimentats amb alt assoliment. Però amb cada nova temporada, el seu nombre va declinar. Passat de la Liuzzi HRT, Caterham ha deixat Trulli. Timo s'aferrava a l'última. Però finalment, després de més de transparents consells de caps de Marussia, també decidit separar amb l'equip. I al mateix temps i amb la fórmula 1.

Va tornar al campament BMW i ara es prepara per carretera alemany DTM Campionat de ferro. I us he estat tornant als esdeveniments de l'any 2007. Però què passa si l'inici a Indianapolis i només llançava, no aquest noi Vettel?. .