Vind en anden karriere titlen på russisk er ikke forhindret endda Quad-rytter, sammenfiltrede under hjulene af kamp MINI portugisiske race Baja Portalegre.
Leonid Novitsky er en to - tiden vinder af world Cup rally-radelfingen i femte omgang endte Leonid Novitsky konkurrence Baja Portalegre i Portugal, den sidste fase af vm i rally-raids. Mere end halvdelen af den afstand, en russisk taler sammen med co-driveren Andreas Schulz på MINI All4, var i spidsen, men i den anden dag i konkurrence i støvet "hvilede" i quadrocycles, som ikke kunne overhale. Chase i betingelserne for begrænset synlighed endte med en punktering, og det flygtige som de standarder for rally-raids 500-mile race tabt på hjulet at spille er meget vanskeligt. Novitskiy, og hans co-driver Andreas Schulz udføre fire hjul MINI All4 tyske team X-RaidВпрочем, der er på spil, var en sejr, ikke kun i løb, men i hele mesterskabet. Heldigvis margin på point i besætningen Novitsky var anstændigt, i tillæg til konkurrerende besætningen - Jean-Louis Schlesser og hans Navigatør i den russiske Konstantin Zhiltsov - Portugal nedstammer fra en linje af løbet på grund af tekniske problemer med den nye bil Mitsubishi L200. Vinderen af løbet blev en lokal pilot Philip Campos, piotrovschii anden kamp Mini. I denne sæson Novitsky har vundet to world cups (i Tunesien og Ungarn), og var to gange historie Nowicki: "Vi deltog for første gang i Baja Portalegre 500 - løb, og jeg har virkelig nydt det. Sporet her er ganske kompleks, meget "taxa", teknisk, snoede traditionelt portugisisk konkurrencer. Jeg er fuld af indtryk og glad for, at vi er blevet færdig med, beholdt titlen. Jeg er meget glad for vores besætning, for holdet og for alle, der har arbejdet med os på denne sejr." Efter afslutningen af kampene i vm-alle tanker Leonid - selvfølgelig, "Dakar-2012"