Guanyar una segona carrera títol-que no ha impedit fins i tot kvadrociklist, zaputavšijsâ sota les rodes de la cursa MINI Baja Portalegre sobre el portuguès.
Leonid Novitsky-dos-hora mundial de Ral·lis guanyador-rejdamFinišem en cinquè lloc va acabar per a les competicions de Leonid Novitsky Baja Portalegre a Portugal, l'etapa final de la Copa del món el ral·li-batudes. Més de la meitat de la distància d'un rus, va, juntament amb el seu cotxe Navigator Andreas Schulz MINI All4, estava al capdavant, però en la segona jornada de la competició en la pols "sembrat" en el kvadrociklista, que no podia avançar. Persecució en condicions de visibilitat limitada sobre una punció curt amb els estàndards de la roda de 500 quilòmetres cursa de rally-raid per reemplaçar el perdut jugar molt difícil. Novitsky i co-conductor Andreas Schulz són equip alemany quatre MINI All4 X-RaidVpročem, en joc era una victòria no només en la carrera, sinó durant tot el Campionat. Afortunadament, l'estoc en punts que l equip Novitsky era digne-a més, la competència tripulació-Jean-Louis Šlesser i els habitants de rus Konstantin seu copilot a Portugal baixem per una cursa ciclista degut a problemes tècnics amb un cotxe nou Mitsubishi L200. El guanyador de la mateixa cursa s'ha convertit en un pilot local Philippe Campos, una altra batalla era Mini. Aquesta temporada Novitsky guanyà dues copes del món (a Tunísia i Hongria) i dues vegades va ser vtorymLeonid navitski: "això és la primera vegada que va competir a la Baja Portalegre 500- i em va agradar la cursa. Aquí la pista es força complicat, "ruležnaâ", molt tècnic, serpentejants són totes les competicions tradicionalment portugueses. Estic ple d'emoció i plaer que nosaltres amb èxit acabar va retenir el títol. Estic molt content pel nostre equip, per l'equip i per a tots aquells que han treballat amb nosaltres en aquesta victòria." Després del final de la Copa del món, tots els pensaments de Leonid-naturalment, en el "Dakar-2012"