repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Grattis till Kia Motors för vinnande Kias första race någonsin igår på Barber Motorsports Park nära Birmingham, AL. Loppet var den tredje rundan i klassen Street Tuner (ST) av GRAND-AM Continental däck Sports Car Challenge (CTSCC).

Efter kvalet i sextonde position, manövrerade Michael Galati nr 10 Kia Forte Koup genom fältet och in i de 10 tidigt i loppet innan lämna bilen till Nic Jönsson med 90 minuter kvar i två och en halv timmes race. Jönsson sedan snabbt flyttade upp fältet och gick förbi ledare med drygt 30 minuter kvar i loppet. Han slutade på mindre än en sekund före Tim Bell/BJ Zacharias i Office Depot BMW 128i. Ryan Ellis/Ian Baas, som hade vunnit de två första tävlingarna i år kör VW DriveGear VW GTI, slutade på fjärde plats.

Det var som en hemmaseger för Kia som en stor skara av återförsäljare för Kia och teammedlemmar från företagets U. S. monteringsanläggning i närliggande West Point, Georgia var dels att se Kias första någonsin vinna.

När jag deltog i den andra omgången av serien i Homestead Park, FL i Mars, Jönsson /Galati slutade 7 : e i klassen samtidigt som Adam Hålor/Trevor Hopwood färdiga 25 : e i den andra Infinity Ljud Kia Forte Koup ras bil. Burrows/Trevor Hopwood klar 10 : e plats i Frisör race. På Daytona, i den första tävlingen den här säsongen, Koups slutade 2 : a och 12 : e i första klass.

Teamet hade stora förhoppningar att den kinetiska Racing förberedda Kia Koups skulle vara mycket mer konkurrenskraftiga på en sann väg jagar i stället för dem använda långa raksträckor och tung banking på en kombinerad oval/väg kursen krets, som hemmanet och Daytona och lag förväntningar möttes verkligen på frisör.

Dess värt att notera att Kia klar 18: e totalt i frisör loppet som kombinerar de mer kraftfulla Grand Sport (GS) klass bilarna med långsammare ST klass bilar. Den vinnande Ford Mustang 302 R slutade drygt 45 tvåa inför klass-vinnande Kia. Som jämförelse var klyftan mellan vinnande BMW M3 i klassen GS och vinnande VW GTI i klassen ST på föregående ras i Homestead en varv plus 39 sekunder (nästan tre minuter) efter 2. 5 timmars racing.