repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Onnittelut Kia Motors voittaa Kts ensimmäinen kilpailu eilen Barber Motorsports Park lähellä Birmingham, AL. Kisa oli kolmannen kierroksen Kadulla Viritin (ST) luokan GRAND-AM Continental Rengas Sports Car Challenge (CTSCC).

Päästyään kuudestoista asennossa, Michael Galati maneuvered nro 10 Kia Forte Koup kentän läpi ja osaksi top 10 aikaisin kisassa ennen työn luovuttamista auton Nic Jönsson 90 minuuttia jäljellä kahden ja puolen tunnin ajon. Jönsson sitten nopeasti siirtää kentän ja ohitti johtaja hieman yli 30 minuuttia jäljellä kilpailussa. Hän sijoittui alle sekunnin ennen Tim Bell/BJ Zacharias Office Depot BMW 128i. Ryan Ellis/Ian AKK, joka oli voittanut kahdessa ensimmäisessä tämän vuoden ajo VW DriveGear VW GTI, sijoittui neljänneksi.

Se oli kuin kotiin voittaa Kia, koska suuri joukko paikallisia Kia jälleenmyyjät ja tiimin jäsenet, yhtiön U. S. kokoonpanotehdas lähellä West Point, Georgia olivat toisaalta nähdä Kts ensimmäinen-koskaan voittaa.

Kun kävin toisen kierroksen sarja Homestead Park, Florida maaliskuussa, Jönsson /Galati sijoittui 7th luokassa kun Adam Burrows/Trevor Hopwood valmis 25 toinen Infinity Audio Kia Forte Koup kilpa-auto. Burrows/Trevor Hopwood sijoittui kymmenenneksi Parturi-kilpailussa. On Daytona ensimmäinen kisa tällä kaudella Koups valmis 2 ja 12 ST-luokassa.

Joukkue oli suuria toiveita siitä, että Liike-Kilpa-valmis Kia Koups olisi paljon enemmän kilpailukykyisiä totta tie tietenkin, toisin kuin niitä hyödyntämällä kauan suorat ja raskas banking on yhdistetty soikea/road course piiri, kuten Homestead ja Daytona, ja joukkueet odotukset olivat varmasti tapasivat Parturi.

Sen syytä huomata, että Kia sijoittui 18th kaiken kaikkiaan Parturi rotu, joka yhdistää tehokkaampi Grand Sport (GS) luokan autoja hitaampi ST luokan autoja. Voittaa Ford Mustang 302 R päättynyt vain yli 45 sekunnin erolla luokan-palkittu Kia. Vertailun ero juo BMW M3 GS luokan ja voittaa VW GTI ST-luokan edellinen kisa Homestead oli yksi kierros plus 39 sekuntia (lähes kolme minuuttia) kun pelattu 2. 5 tuntia racing.