repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Proficiat aan Kia Motors voor het winnen van Kias allereerste race gisteren op het Barber Motorsports Park in de buurt van Birmingham, alabama. De race was de derde ronde in de Straat Tuner (ST) klasse van de GRAND-AM Continental Tire Sports Car Challenge (CTSCC).

Na de kwalificatie op de zestiende positie, Michael Galati gemanoeuvreerd No. 10 Kia Forte Koup door het veld en in de top 10 al vroeg in de race voor het uitdelen van de auto af te Nic Jönsson met 90 minuten nog in de twee en een half uur durende race. Jönsson dan snel omhoog door het veld en haalde de leider met iets meer dan 30 minuten nog in de race. Hij eindigde in minder dan een seconde voorsprong van Tim Bell/BJ Zacharias, in de Office Depot BMW 128i. Ryan Ellis/Ian Baas, die had won de eerste twee races van dit jaar rijden de VW DriveGear VW GTI, eindigde op de vierde plaats.

Het was als een thuis overwinning voor de Kia als een grote menigte van lokale Kia-dealers en teamleden van de companys U. S. fabriek in de buurt van West Point, Georgië waren op de hand om te zien Kias eerste-ooit te winnen.

Toen ik deelgenomen aan de tweede ronde van de serie in Homestead Park, FL in Maart, Jönsson /Galati en eindigde op een 7de in de klas, terwijl Adam Holen/Trevor Hopwood afgewerkt 25 in de tweede Infinity Audio Kia Forte Koup race-auto. Burrows/Trevor Hopwood eindigde 10de in de Kapper-race. In Daytona, in de eerste race van dit seizoen, de Koups eindigde 2de en 12e in de SINT-klasse.

Het team had goede hoop dat de Kinetische Racing-bereid Kia Koups zou veel meer concurreren op een echte weg natuurlijk, in tegenstelling tot degenen gebruik te maken van lange rechte stukken en zware banking bij een gecombineerde ovaal/road cursus circuit, zoals Hofstede en Daytona, en de teams waren de verwachtingen zeker voldaan bij de Kapper.

Het is de moeite waard op te merken dat de Kia klaar 18e in het algemeen bij de Kapper race combineert de krachtige Grand Sport (GS) klasse auto 's met de tragere ST klasse auto' s. De winnende Ford Mustang 302 R was iets meer dan 45 seconden voorsprong op de klasse-het winnen van Kia. Door vergelijking van de kloof tussen de winnende BMW M3 in de GS-klasse en de winnende VW GTI in de SINT-klasse bij de vorige race in Homestead was een lap plus 39 seconden (bijna drie minuten) na 2. 5 uur van de race.