repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Gratulerer til Kia Motors for vinnende Kias første kappløp noensinne i går på frisør Motorsports Park nær Birmingham, AL. Løpet var tredje runde Street Tuner (ST) klassen av GRAND-AM kontinental dekk sportsbil utfordring (CTSCC).

Etter kvalifiseringen i sekstende posisjon, manøvrerte Michael Galati nr. 10 Kia Forte Koup gjennom feltet og inn på topp 10 tidlig i løpet før du leverer bilen til Nic Jönsson med 90 minutter igjen i to og en halv time løpet. Jönsson deretter raskt flyttet opp feltet og overtok leder med litt over 30 minutter igjen i løpet. Han kom på mindre enn et sekund foran Tim Bell/BJ Zacharias i Office Depot BMW 128i. Ryan Ellis/Ian Baas, som hadde vunnet de to første løpene i år kjører VW DriveGear VW GTI, kom på fjerde plass.

Det var som en hjemmeseier for Kia som en stor mengde lokale Kia forhandlere og teammedlemmer fra selskapets USA fabrikk i nærliggende West Point, Georgia var på hånden for å se Kias første vinner.

Når jeg gikk den andre runden av serien på gård Park, FL i mars, ferdig Jönsson /Galati syvende i klassen mens Adam Hi/Trevor Hopwood ferdig 25th i andre Infinity lyd Kia Forte Koup rase bil. Hi/Trevor Hopwood ferdig 10nde i frisør løpet. På dagtid, i første løp denne sesongen, Koups nummer 2 og 12 ST-klassen.

Laget hadde høye håp om at Kinetic Racing forberedt Kia Koups ville være mye mer konkurransedyktig på en ekte veien kurs i motsetning til de rette strekninger og tunge nettbank på en kombinert ovale/road kurs krets, som gård og Daytona, og Team forventningene var absolutt møtte på frisør.

Dens verdt å merke seg at Kia ferdig 18 samlet i frisør løpet som kombinerer kraftigere Grand Sport (GS) klasse biler med tregere ST klasse biler. Den vinnende Ford Mustang 302 R ferdig like over 45 sekund foran klassen-vinnende Kia. Sammenligning var gapet mellom wining BMW M3 GS-klassen og vinnende VW GTI ST klassen på forrige race i gård én runde pluss 39 sekunder (nesten tre minutter) etter 2. 5 timer racing.