repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
Sherman syöksyy neljäs Limaland otsikko

Kesken kauden kääntyä testaamattomuuden auton auttaa ajaja Rebound
DAYTONA BEACH, Florida — Todd Sherman järjestetään come-from-takana aalto 2012 voittaa hänen kolmas peräkkäinen NASCAR Whelen All-American sarjan radan mestaruuden.
Sherman, 48 Churubusco, IND, voitti NASCAR K & N muokata divisioonan Limaland Motorsports Park kansikuvasta. Se oli hänen neljäs muutettu tittelinsä varttimailin savi soikea. Edessään joitakin tiukin kilpailu uransa hän odottaa Limaland pysyä hänen perjantai-iltana NASCAR radan.
Sherman taisteli kilpailuihin ja sijoitukset pitkäaikainen ystävä ja kilpailevat Terry rungon koko kesän. Championship tulokset vasta tietyn lopullinen ominaisuus kilpailun kauden. Se on tuttu skenaario välillä.
"Terry ja on ollut lähellä kisoja Limaland championship 10 vuotta", Sherman sanoi. "Kolme vuotta sitten me sama Pistemäärä kauden lopussa ja voitin lisäkysymys, joka oli määrä ominaisuus voittaa."
Runko on myös asiakkaan Sherman "Team SE" (Sherman yritys) alusta valmistaja, kilpa auto korjaamo ja suorituskykyisiä tuotteiden jakelija. Sherman on sponsori Hullin auton.
"Terry johti pisteitä suurimman osan kaudesta. Voitti useita ominaisuuksia loppuvuodesta ja kuroneet umpeen."
Shermanin ennätys oli vuoden aikana mukana kuusi voittoa, 12 top vuotiaiden ja 13 top 10s 14 tarkoitettujen alkaa.
Kesken kauden pivot auttoi Shermanin syy. Ratas rikkoi autonsa ja samalla hidastaa hän oli kerätty onnettomuudessa. Autoon ei ole välittömästi korjattavissa. Hän oli päästä testaamattomuuden vara-auto.
"Rakensimme upouuden auton yli talven, joka ei ollut ajanut", Sherman sanoi. "Olin hermostunut tuomalla esiin. Kokeiluna, rakensin autoon hissillä bar (suspensio) eikä vedä palkki. En tiennyt mitä odottaa.
"Kuljettaja, sinun yrittää tehdä niin vähän virheitä kuin mahdollista, koska jokainen virhe on menetetty. Sain lift Baari perustamiseen oli erittäin anteeksiantava. Jos en ollut täydellinen merkintä, voisin tehdä jopa sen pysyvän kaasua ulos kulmassa. Me voitti kolme ensimmäistä yötä että auto."
Tämän sesongin Sherman myydä alle hänen keskimääräinen 10 uusi dirt muutettu alusta, asiakkaat valitsevat korjata ja päivittää nykyisten autojen. Suosittu päivitys on lift Baari asennus. Team SE alusta löytyy kilpailu koko Indiana, Ohiossa ja Michiganissa, ja pari hänen ystävänsä ovat kilpa niitä Montana.
Shermanin kilpa-auto omistaa Steve Adams. Sherman ja hänen vaimonsa Joyce on kaksi poikaa. Braden, 16, on hänen miehistön päällikkö. Poika Brennan, 17, on kuvaaja ja tulenjohtaja. Molemmat ovat kulmakivi kristillisen koulun yliopistojoukkue koripallomaajoukkue. Ryhmän jäsenet ovat Mike kahleet ja Chris ehkä. Sponsoreita ovat Fricke's Ravintola, Orchard Tree-ravintolassa, Stephens ja Hall Racing moottorit, Kaikki Pro hinaus, Pro häiriöihin, Hyper kelat, Pro nauhat ja teamSE.com alustan.
Toisena peräkkäisenä vuonna Sherman Limaland mestaruuden voitti Charlotte Convention Center Crown Ballroom NASCAR Hall of Fame NASCAR Whelen All-American sarjan Awards-tapahtumassa kutsun.
"Emme tiedä, mitä iso juttu Charlotte juhla oli vuonna 2011, joten kun menimme uudestaan joulukuussa menimme aikaisin, jotta voisimme tehdä enemmän,", Sherman sanoi. "Jos saamme mennä uudestaan, otamme koko viikolla."
Perustuu hänen Charlotte vuonna 2011, hän tiesi hänen päin joulukuussa. Ja hänen miehistönsä hän kiersi Stewart Haas kilpailun sommittelusta ja sitten vieraili pitkäaikainen ystäväni ja kollegani Hoosier Todd Ziegler, nyt auto päällikkö Ryan Newman. Hän myös pysähtyi yhdeksi toimittajilleen Irvan Smith Inc. Concord poimia gussets. Siellä hän tapasi 1991 Daytona 500 voittaja Ernie Irvan, joka vieraili Shermanin ryhmän kanssa. Hän myös pysähtyi nähdä toinen Indiana racing ystäväni David Stremme, joka on pääasiallinen kuljettaja vastaperustetun Swan Racing NASCAR Sprint Cup-sarjan. Shermanin ryhmä kiersi Charlotte moottorirata.
"Tämä oli todella viileä matka", Sherman sanoi. "Se oli erikoinen kokemus."
Ohjaimen 's best 18 tuloksia 16 syyskuu lueta hyväksi valtioiden ja kansallisten pistemääriä ja
mestarit ovat päättää yleisesti yhteensä. Ohjaimen päästyä 18 alkaa niiden koko kasvaa vähitellen, kun ne korvaavat joitakin köyhien toimii parempia tuloksia.
Under NASCAR Whelen All-American Series yhteyshenkilöjärjestelmä voittaja saa kaksi pistettä jokaisesta auton jos jopa 20 autoa. Toisen sijan saa kaksi vähemmän pisteitä ja niin edelleen läpi kentän. Kilpailun voittajat saavat lisäksi viisi pistettä. Jos kentässä on 20 autoa, voittaja saa 45 pistettä, toinen sija 38 ja kolmas 36. Jos 15 autolle, voittaja saa 35 pistettä, toinen 28 ja kolmas, 26.