repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->Johnson Hapert, Weer, En Keselowski Cruises Naar Kampioenschap-brad11-e1353300361832-jpgBrad Keselowski (rechts) accepteert de felicitaties van NASCAR CEO Hersenen Frankrijk bij Homestead na Keselowski won zijn eerste carrière Sprint Cup kampioenschap.

Het kan niet zijn van een dramatische, spannende finish om de 2012 NASCAR Sprint Cup-seizoen - nauwelijks - en evenmin was de strijd voor het kampioenschap.
Wat had kunnen zijn, en voor sommige een veel te verwachten, duel tussen Brad Keselowski en Jimmie Johnson zich ontwikkeld tot virtuele no-contest.
Johnson, die kwam in de Ford Ecoboost-400 bij Homestead op zoek naar zijn zesde carrière kampioenschap, zag zijn erg Noor in rook opgaan, letterlijk, toen hij ontmoette zijn Hendrick Motorsports Chevrolet last van een verbrande achterkant.
Hij zat de laatste 34 ronden van de race en eindigde 36th.
Hij was 20 punten achter Keselowski toen de wedstrijd begon, maar toen het voorbij was, liet hij naar de derde plaats in het klassement, een plaats achter Clint Bowyer - die haalde Johnson voldaan zijn runnerup finish bij Boerderij.
Keselowski vermeden dergelijke problemen. In plaats daarvan, hij kruiste 15th-plaats wat hem de titel ongeacht wat Johnson daad - om te winnen van de eerste titel van zijn carrière
Hij volbracht de prestatie in 125 Sprint Cup begint, de tweede alleen aan Jeff Gordon, die won zijn eerste kampioenschap in 93 begint.
Het spreken van Gordon, hij maakte de race meer aantrekkelijk is voor Hendrick door het nemen van zijn eerste overwinning in Homestead en de 87th van zijn carrière, op de derde NASCAR ' s all-time lijst.
Keselowski, 28, beweerde het kampioenschap in zijn slechts derde volledige seizoen in de Beker programma van de concurrentie, die bindt hem ontmoet Gordon, die in 1995 gewonnen. Dale Earnhardt, in zijn tweede jaar in 1980, verdiende kampioenschap sneller dan elke andere chauffeur in NASCAR geschiedenis.
Als de Homestead race was relatief verstoken van drama, het was meer dan zijn aandeel van een interessant, als niet boeiend, verhaal lijnen, samen met enige ironie.
Johnson Hapert, Weer, En Keselowski Cruises Naar Kampioenschap-jeff-e1353300484272-jpgJeff Gordon krijgt een kus van zijn vrouw Ingrid won hij de Ford Ecoboost-400 voor zijn eerste overwinning op een Boerderij en voor de 87e keer in zijn carrière.

Bijvoorbeeld, Keselowski gebracht was veteraan team eigenaar Roger Penske, die deel uitmaakt van de NASCAR 23 jaar, zijn eerste stock car-kampioenschap.
Het lijkt moeilijk te geloven, gezien het feit dat Penske heeft gewonnen 15 Indianapolis 500 nl 23 kampioenschappen in verschillende vormen van Autosport magazine.
De titel was de eerste voor Penske en misschien de laatste voor Dodge. Ironisch genoeg, de fabrikant kondigde eerder dit seizoen, dat zou het einde van de NASCAR deelname na het seizoen 2012.
Dodge eenmaal een meester in de wedstrijd, had niet een titel sinds 1975, toen Richard Petty, veruit de tent bestuurder, won wat toen bekend stond als de Winston Cup kampioenschap.
In een Dodge in ‘75, Petty won 13 wedstrijden en had 21 top-vijf wordt uitgevoerd in 30 wedstrijden. Hij won de titel voldaan maar liefst 722 punten voorsprong van Dave Marcis, die reed ook een Dodge.
Interessant is dat Penske was een NASCAR auto-eigenaar in 1975, hoewel zijn full-time deelname zou niet beginnen tot een paar jaar daarna.
Penske-veld - van alle dingen - een Amerikaanse Motoren Matador, die Bobby Allison reed naar drie overwinningen.
In 1975, Keselowski was negen jaar voordat hij geboren was. Na een prille 17 Cup begint voldaan vier verschillende team-eigenaren 2008-2009 - Keselowski won ontmoet James Finch in ’09 - de bestuurder van Rochester Hills, Michigan., hooked up met Penske in 2010.
Keselowski won de Landelijke titel van de Serie dat jaar gaf Penske zijn eerste NASCAR titel van welke aard dan ook.
En in 2011, Keselowski gaf sterke merken dat zijn ster te rijzen voldaan drie overwinningen en een vijfde plaats in de finale punt klassement.
Dit jaar Keselowski goed op die mededeling. Hij won vijf races en werd Nummer 1 in de punten voor vijf van de acht weken voorafgaand aan de Hoeve.
Hij steeg naar de leiding na atypische tegenslagen getroffen Johnson.
Na opeenvolgende overwinningen in Martinsville nl Texas, Johnson crashte bij Phoenix, die geholpen Keselowski invoeren van een Boerderij met een dubbele cijfers, punten voorsprong.
De Overgrote nl zeker dat hielp zijn de oorzaak, maar Keselowski voelde uiterst ervan overtuigd dat hij zou kunnen trekken.
“Ik heb een goed gevoel over waar we kwamen in deze wedstrijd, maar je weet maar nooit,” Keselowski zei. “Toch wist ik dat we zouden kunnen doen.
"Ik heb het beste team in de race en ik ben zo opgewonden om een deel van het. Van boven naar beneden, Roger, Paul Wolfe (chef-kok van de bemanning) iedereen, de bemanning kerels nl mijn familie, dat betekent zoveel.
Ik kon het niet doen zonder de steun van iedereen in het team. Ze zijn de reden waarom ik was er zo van overtuigd en ze verdienen krediet meer dan ik.”
Johnson, die een zeven-punts voorsprong op Keselowski tot zijn crash in Phoenix, kost dat hem 13 punten, kan zich alleen maar afvragen wat er zou zijn als er een put is een fout (nogmaals, niet karakteristiek voor zijn team) en een mechanische opslag niet besloten had zijn lot.
Als een resultaat, Keselowski nodig om te voltooien alleen 15th om de titel te winnen, die, natuurlijk, deed hij.
Ik zei in het begin van de week 15 is niet een lay-up, en ik zeker moest hem in positie,” zei Johnson, die in de buurt van het einde van de race, had gepositioneerd zelf het voortouw te nemen door het brandstofverbruik strategie. “Hij maakte het de hiel interessant dat er aan het einde van dit ding.
"Als we niet de fout op de weg pit, waarna het falen van de versnelling aan het einde hadden... Echt Niet precies wat er verkeerstoren vangen is maar ik weet dat er olie onder de achterkant van de auto.
"Teleurstellend, nogmaals, Dus en we waren daar in positie nl onder druk te zetten als we moesten." Maar ik heb een veel te trots op mogen zijn van dit jaar nl doet deze race-team, nl iedereen wil ik gebiedende bij Hendrick Motorsports."
Hoewel de winnaar van een Hofstede race krijgt vaak minder merken dan de nieuwe kampioen, Gordon ontvangen als gevolg van de aandacht voor zijn overwinning, want hij won meer dan Bowyer, die hij opzettelijk vernielde een week eerder in Phoenix.
Dat incident geleid tot een handgemeen tussen de Bowyer nl Gordon bemanningen en resulteerde in een boete, het verlies van de punten en een proeftijd van Gordon.
“Ik wist dat wij hadden een geweldige race auto te gaan in de race,” Gordon zei. Ik denk niet dat we een winnende auto, maar weet je wat, we speelden de perfecte strategie. Dit is een geweldige manier voor ons om het einde van dit seizoen.
“Vorige week, het ding dat ik het jammer vind en wat ik in de war is, dat mag ik mijn toorn, en mijn emoties om me in een positie om een slechte keuze.
"Ik pragtfulde dat moest jaar worden behandeld Clint, maar dat was niet de juiste manier om te gaan doen zeker niet, het juiste moment. Nl wat ik haat het meest over het is dat andere bij het betrokken jongens waren nl het beïnvloed hun dag. "
Bowyer van de tweede plaats was zijn 10th in de top vijf, die ook drie overwinningen in wat is een stellaire eerste seizoen met Michael Waltrip Racing.
Bowyer eindigde als in de tweede kampioenschap race, 39 punten achter Keselowski en een punt - samen met een paar duizend dollar - ahead van Johnson.
Veel fans welkom Keselowski het kampioenschap voor verschillende redenen: Ze waren moe van Johnson ' s championship dominantie, ze een hekel aan zijn persoonlijkheid en, in sommige gevallen, minachting hadden voor zijn team de waargenomen figuratie voor het buigen van de regels.
Maar er is ook het gevoel dat Keselowski brengt een adem van vers lucht in de NASCAR. Hij is nieuw, hij is uitgesproken en duidelijk weergegeven race talent. Dit zou de eerste van vele titels.
Keselowski waarschijnlijk de voorkeur om het allemaal een stap op een moment, en voor goede reden.
"Het is sterven sterven mij heeft genomen belofte vanaf het opstaan wegdek hier," zei Keselowski van zijn vastberadenheid om te slagen. "I don't know, hier misschien is waar ik zal boven uit, van misschien ik zal naar beneden vallen.
"Ik wil de beste en dat is wat maakt het zo moeilijk, maar dat is wat maakt het ook zo groot en dergelijke een prestatie. Wanneer u succes hebt je weet dat al die andere jongens niet willen tot ziens lukken.
“Tot op zekere hoogte, het beste is een validatie van alles wat je aan het doen gebogen en waarom deelnemen aan een sport.”