repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Qualsevol cosa el vostre sabor de motorsport, les curses al voltant del mundial això cap de setmana passat tot va produir sorpreses. Deixa inici dalt de tot: Lewis Hamilton va guanyar un del més apassionant F1 curses en un temps llarg grabbing l'avantatge de Sebastian Vettel cinc lapida del final. Encara més impressionant, Mark Weber stormed a través del camp d'un pobre 18è començant posició per acabar terç. Si vas mirar la cursa sembli com si hi hi havia més passis en aquesta cursa sola que tu podrien haver-hi presenciat en una estació completa recentment.

La quarta ronda de #el 2011 WRC dins Jordan era gairebé un no-engegador després que problemes de transport que aconsegueixen els cotxes allà d'Europa. Tanmateix, l'esdeveniment va convertir en un thriller amb Citroens Sebastien Ogier finalment batent Ford Jari-Matti Latvala per just 0. 2 segons \u2013 el marge més petit de victòria en història de WRC \u2013 després dos dies de conduir en calent, dusty gravel carreteres.

El Magnífic Prix de la platja Llarga era una altra cursa bona amb Mike Conway, qui va patir lesions importants en un xoc d'horroritzar al Indianapolis 500 dura any, agafant l'avantatge 14 lapida del final per guanyar el seu primer Indy cursa de Cotxe. El Brits guanya era una sorpresa mentre només hi hagi acabat dins 23è i 22è lloc en l'anterior dues curses després de perdre la resta de l'estació després que Pot durar any.

Els fans de NASCAR foren tractats a una típica alta-riba oval carrera a Talladega amb un parell de pileups dramàtics. L'última volta va ser un dels millors mai amb vuit cotxes-quatre parells de dos — empenyent l'altre al voltant de la pista per acabar quatre al dia i a 0. Segons 145 de l'altre. Dale Earnhardt Jr literalment empènyer imposa Jimmie Johnson de setè lloc passant al revolt final donar Johnson la victòria per un marge de només 0. Segons 002 – iguals que el més proper mai acabar prèviament.

Que marge, després 500 milles de córrer, era mig el marge arrossega córrer els aficionats van presenciar al quatre-de costat NHRA Quatre-Ample Nationals dins Charlotte. Conductor de Combustible superior Del Worshams marge guanyador, després que només 3. 819 segons de córrer, era . 0048 segons.

En una nota personal vaig gastar dissabte al Toyota Magnífic Prix de la platja Llarga que mira l'americà Le Mans Cursa. He estat a l'esdeveniment gairebé cada any des del inaugural F5000 cursa dins 1975. Sigui realment gratificant per veure el titular Cadillac Corrent retorns a competència diumenge al historic Carrers de la platja Llarga en una nota de premsa dura setmana. Quan Christopher Robin Pook, el fundador de la cursa dirigida per aconseguir l'esdeveniment va començar tothom va implicar somiat d'ell esdevenint tan famós mentre Monte Carlo \u2013 que altre curs de carrer famós. El somni ha certament venir cert, si és ara considerat com a historic cursa.

Per desgràcia, la cursa d'ALMOINES acabar acabar sota una bandera groga, pel que va ser la menys emocionant carrera cap de setmana. El guanyador global (LMP1) era Aston Martin Racing Lola impulsada per Lucas Luhr i Klaus Graf. La classe GT guanyant BMW M3, impulsat per Joey Hand i Dirk Mueller, va acabar cinquè a la general.