Force India testfører vant MRF Challenge

Force India testfører Conor Daly vant tittelen i indisk serien MRF utfordring, trykk-service av teamet. Conor vant søndagens løp i Chennai og samlet klarte å komme foran hovedkonkurrenten, Jordan's King.
Conor-sønn av tidligere formel 1 føreren Derek Daly, som i 1982 var lagkamerat Keke Rosberg av Williams da Finn ble verdensmester. Selv om far til unge rytterne, Irishman Conor ble født i USA og gjennom karrieren er på amerikansk Racing lisens. Sist sesong, har Daly opptrådt i en rekke Lotus og GP3 serien, scoring en odnou seier, sjetteplass i konstruktørmesterskapet.
Interessant, i først løpet av helgen vinner på indisk Trail vant en strålende dynastiet-Joshua Hill (i.e. sønn av Damon og barnebarn av to ganger verdensmester Graham Hill). Videre 22 år gamle Engelskmannens ytelse i Chennai er filmdebut av indiske serien.