Força pilot de proves a l'Índia va guanyar el repte de MRF

Pilot de proves a l'Índia força Conor Daly va guanyar el títol de la sèrie indi MRF repte, el servei de premsa de l'equip. Conor va guanyar la cursa de diumenge a Chennai i en general va aconseguir per davant del seu principal competidor, rei de Jordània.
Conor-el fill del ex-pilot de Fórmula 1 Derek Daly, que el 1982 va ser company d'equip Keke Rosberg de Williams quan la Finn es va convertir en campió del món. Encara que el pare dels joves pilots, l'irlandès Conor va néixer als Estats Units i al llarg de la carrera és en llicència de curses americanes. La temporada passada, Daly ha actuat en una sèrie d'equip Lotus i GP3, victòria odnou, va acabar sisè en el Campionat.
Curiosament, en la primera cursa de la victòria cap setmana a la Trail de l'Índia va guanyar un altre gloriosa dinastia-Joshua Hill (és a dir, el fill de Damon i nét de dues vegades campió del món de Graham Hill). D'altra banda, per l'actuació de l'anglès de 22 anys d'edat a Chennai és el debut cinematogràfic de la sèrie indi.