Force India testikuljettaja voitti MRF Challenge

Force India testikuljettaja Conor Daly voitti Intian sarjassa MRF haaste, Lehdistöpalvelu joukkue. Conor voitti sunnuntain kilpailussa Chennai ja kaiken kaikkiaan onnistunut ohittamaan sen pahin kilpailija, Jordanian kuningas.
Conor-poika entinen Formula 1 racer Derek Daly, joka vuonna 1982 oli tallikaveri Keke Rosberg Williams, kun Finn tuli maailmanmestari. Vaikka nuorten ratsastajien isä irlantilainen Conor syntyi Yhdysvalloissa ja koko uran American Racing lisenssi. Viime kaudella Daly on esiintynyt sarjassa Team Lotus ja GP3, odnou voitto sijoittui kuudenneksi mestaruuden.
Kiinnostavaa kyllä, ensimmäinen kilpailu viikonlopun voittaa Indian Trail voitettu toinen ihana dynasty-Joshua Hill (eli Damon poika ja pojanpoika kaksi kertaa maailmanmestari Graham Hill). Lisäksi 22-vuotias englantilainen suorituskyvyn Chennai on elokuva debyytti Intian sarja.