repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Uanset hvad din smag af motorsport, løb rundt om i verden i sidste weekend alle produceret overraskelser. Lad os starte øverst: Lewis Hamilton vandt en af de mest spændende F1 løb i lang tid snuppe bly fra Sebastian Vettel fem omgange fra slutningen. Endnu mere imponerende, Mark Weber stormede gennem feltet fra en dårlig 1700 udgangsposition at afslutte tredje. Hvis du har set race syntes det som om der var flere gennemkørsler i denne enkelt race end du måske har oplevet i en hel sæson for nylig.

Den fjerde runde af 2011 WRC i Jordan var næsten en non-starter efter transport problemer med at få bilerne der fra Europa. Men begivenheden forvandlet til en thriller med Citroens Sebastien Holger til sidst slå vadesteder Jari-Matti Latvala af bare 0. 2 sekunder – den mindste margen for sejr i WRC historie – efter to dages kørsel på varme, støvede grusveje.

Grand Prix i Long Beach var en anden god race med Mike Conway, der lidt større skader i en gruopvækkende crash på Indianapolis 500 sidste år, at tage føringen 14 omgange fra slutningen at vinde sin første Indy Car race. Briterne win var en overraskelse, da han kun var færdig i 23 og 22 sted i de foregående to løb efter mangler resten af sæsonen efter maj sidste år.

NASCAR fans blev behandlet for en typisk high-bank oval løb på Talladega med et par dramatiske pileups. Sidste omgang var en af de bedste nogensinde med otte biler - fire par to - skubbe hinanden rundt på banen for at afslutte fire sig ajour og i 0. 145 sekunder af hinanden. Dale Earnhardt Jr bogstavelig talt skubbet hans holdkammerat Jimmie Johnson fra syvende sted at gå ind i det sidste sving for at give Johnson race sejr med en margen på blot 0. 002 sekunder - lige til den nærmeste nogensinde færdig tidligere.

Denne margen efter 500 miles af racing, var halv margen drag racing fans var vidne til på de fire-ajour NHRA fire-Wide statsborgere i Charlotte. Top Fuel driver Del Worshams vindende margin, efter bare 3. 819 sekunder af racing, var. 0048 sekunder.

På en personlig note brugte jeg lørdag på Toyota Grand Prix i Long Beach ser den amerikanske Le Mans Race. Jeg har været til event næsten hvert år siden konstituerende F5000 race i 1975. Det var virkelig glædeligt at se overskriften Cadillac Racing vender tilbage til konkurrence søndag på historiske gader i Long Beach i en pressemeddelelse i sidste uge. Når Christopher Robin Pook, grundlæggeren af race formået at få arrangementet startede drømt alle involverede om det at blive så berømt som Monte Carlo – andre berømte gade kurset. Drømmen har bestemt virkelighed, hvis det betragtes nu som et historisk løb.

Ak, de ALMISSER, der løb endte efterbehandling under et gult flag, så det var den mindst spændende løb i weekend. Den samlede (LMP1) vinder blev Aston Martin Racing Lola drevet af Lucas Luhr og Klaus Graf. GT klasse at vinde BMW M3, drevet af Joey Hånd og Dirk Müller, færdig med femte i alt.