Últim cap setmana a la carretera a prop de la cursa Myachkovo va començar la primera fase de la Copa Granta Lada. Les vendes de la nova berlina la planta cotxe Volga s'inicia a finals d'aquest any i la seva versió curses ja que es pot veure amb els propis ulls.
El guanyador del debut Lada Granta Copa es va convertir en l'equip de Paul Kal′manoviča i Alexander Kobenko. Anell versió subvencions, per descomptat, és molt diferent dels companys en sèrie. Estanc curses suspensió, caixa de canvis sekvental′nym commutació, turboalimentat motor Valorat al ' menors 240 HP.-això no és una llista completa dels talents. Carreres de šestiètapnoj cap setmana primer sèrie AVTOVAZ va ser de fórmula molt curiós. La batalla va començar a l'arribada 8 cotxes, cursa duració 1:00 Cada Grantoj ha aconseguit una tripulació de 2 pilots. Un corredor va ser substituït per un altre al centre de registre d'entrada. Per cert, entre els participants hi ha bastants noms famosos: Viktor Shapovalov, Dmitry Bragin, Oleg Petrikov, Vyacheslav Maleev, Sergey Ryabov, Rustam Akniâzov. La consecució principal de la bandera debutar etapa acabats per a 7 cotxes. Una Assemblea de cru, de fet, màquines són el resultat del bé. Menors problemes tècnics trobats en el curs d'arribada ha eliminat els esforços de la mecànica. La veritat és que aquestes petites coses han influït en la distribució d'escons al podi. Crec que el següent pas, que és celebrarà a 8-10 juliol a Nijni Nóvgorod, beques es curarà de malalties infantils. Rustam Akniâzova i Oleg Petrikova es podia esperar per lluitar pel podi. Però quan un sistema de fre defectuós pot resultar un bon quart lloc.