repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
Classificació: Pursley, Thorn reclamació calor victòries

Moneda Toss victòria va a West ex campió
DAYTONA BEACH, Florida – Greg Pursley i Derek Thorn guanyat les dues NASCAR K & N prosèrie classificació calor curses per la UNOH batalla At The Beach dimarts al Daytona International Speedway.
Pursley, hailing de Newhall, Calif., va seleccionar el dins posició després d'una moneda toss entre els dos guanyadors de calor toi determinar el pol sitter. Per escollir el dins col·locar el camp sencer de la primera calor seguida per ordre de la seva arribada per fer el dins columna per l'esdeveniment principal. Pursley Va guanyar el 2011 NASCAR K&N Pro Sèrie títol De l'oest i era corredor de campionat amunt dura estació.
En la primera mànega Pursley, qui va dirigir dos de les sessions pràctiques, va afirmar la victòria davant la seva 16 anys company Gene preu Motorsports Cameron Hayley i CJ Faison.
Kyle Larson, guanyador de cursa de NASCAR Whelen All-American tard Model de sèrie de dilluns nit i Baralla del davant Entremès en el pròxim esdeveniment de NASCAR Whelen modificat Tour, hem trobat alguns problemes a la pista i va acabar vuitè.
Espina vorejades Ben Kennedy a la línia en la segona calor seguit Cale Conley en tercer lloc.
Kennedy, besnét del fundador de NASCAR Bill France Sr., és el primer membre de la família de França a la raça a la mítica pista Daytona.
La cursa de tret per el K & N prosèrie està prevista per un inici aproximat 20:30 h seguint la realització de la prova de NASCAR Whelen modificat Tour. Cobertura en velocitat i MRN començarà a les 19h aquesta nit.