Marco: Danica Patrick no és prou ràpid per a la fórmula 1

Les altre pilotessa americà Danica Patrick va guanyar la pole en la famosa cursa de Daytona 500 NASCAR series. Periodistes de l'alemany Bild adreçat a representants de la fórmula 1 per a comentar sobre això.

Niki Lauda, l'equip Director de Mercedes: jo sóc ja 10 anys dient Bernie Ecclestone plena fórmula 1 molt perd degut a la falta de dones en el Campionat. Si la pilotessa regularment lluitaven durant els sis primers, ho vols han duplicat la mida de l'audiència de TV.

He d'assenyalar que el nivell tècnic de les curses americanes no s'ajusten a la fórmula 1, i això es reflecteix en els pilots. L'últim americà per tenir èxit a Europa, va ser Mario Andretti va ser en aquells anys quan va competir a la fórmula 1!

Red Bull assessor Helmut Marko més categòricament va dir: "mira els resultats de Daniki en els circuits de curses. No és suficient per a la fórmula 1. Vaig veure els joves pilots amb les seves actuacions al kàrting-seleccionem els pilots basats en la velocitat.

Марко: Даника Патрик недостаточно быстра для Формулы 1-gf6scnn3iq-jpg

Sebastian Vettel: "en primer lloc, vaig treure abans Danikoj barret. Recordeu, però, que als Estats Units automobilisme una altra cultura.