Yakhnich Motorsport equip rus els pilots Sam Lowes i Vladimir Leonov de motocicletes Yamaha R6 mostrar literalment superclasse a la classe de Supersport dins el primer dia de les proves oficials a Austràlia, tenint lloc avui i demà al circuit de Philip Illa.

Així, avui company de la rus Vladimir Leonov d'equip, Lowes britànic Sam va passar 16 voltes per sessió i demostra el primer resultat-1'33. 950. Vladimir Leonov, temps durant el dia, prenent els resultats segon lloc, va fer dues sessions abans i després de dinar-40 voltes i mostrava al final tercera més ràpid resultat-1'34. 307.
Cal destacar que durant els primers dies, tornar als boxs, Vladimir va caure prova motocicleta té un munt de danys menors, pilot-se-bé, fins i tot segons les ordres en el positiu, però va ser la mecànica encara treballem per demà, la segona jornada de la motocicleta en disposició de lluita.

La segona vegada, amb un petit marge de Vladimir Leonov i poc darrere mateix Sam Lousa demostrat el pilot turc Kenan Sofuoglu, que juga pel Kawasaki ZX-6R, la seva millor volta temps-1'34. 155.

Rus Vladimir Ivanov, parlant en la temporada actual de l'equip mundial Kawasaki Supersporta DMC-Lorenzini, era capaç de mostrar resultat 21 i donar la volta el 1'36. 152. seu equip company britànic Kev Koglan-17-th, però millor volta temps-1 cesió 35. 848. Ivanov muntava voltes avui 53 i Koglan, més que no està cobert pel nombre de voltes amunt cap 68.

Els pilots d'un altre rus de l'equip mundial supersporta-Rivamoto, l'irlandès Jack Kennedy i Eduard Blokhin parlants russos sobre Honda CBR600RR tancat al 26 i 35 línies de la taula dels resultats del primer dia de la prova oficial de Phillip Island. Kennedy va conduir 27 voltes i Blokhin-42.

Resultats des del primer dia del funcionari prova classe suite Supersport a Phillip Island: