Com es va informar a Motonews. ru, Malàisia Sepang avui, primer dia de proves del Reial classe Campionat de MotoGP.

Participació en la primera sessió es va celebrar els pilots 28 primer classe Campionat del món.

Líders avui a Malàisia eren espanyols, dos d'ells circulis motocicletes Honda.

El millor temps a Sepang va mostrar avui Dani Pedrosa de l'equip Repsol Honda. Temps de 02:01. 157.

Segona vegada a Sepang mostrava un altre espanyol, món campió del Jorge Lorenzo MotoGP millor temps de volta no difereix gairebé des del moment Pedrosy i és 02:01. 165.

El resultat tercer company Dani Pedrosy, Mark Markeza. El seu temps de volta de 02:01. 201.

En els talons d'Espanya torna a l'equip de fàbrica Yamaha italià Valentino Rossi, la falda millor temps 02:01. 584.

El resultat cinquè demostrat pilot alemany motocicleta Stefan Bradl LCR Honda, el seu millor moment-02:01. 789.

Kratčlou britànic Kal sisè a Yamaha, el seu temps-02:01. 881. l'espanyol Álvaro Bautista el resultat Honda, el setè i tot el mateix 2 minuts i 1 segon (02:01.981).

La resta del primer dia d'hivern prova a Malàisia eren significativament més lenta.

Cal assenyalar que la majoria de les 70 voltes, creant altres feltre objectes japonès prova pilot HRC Takumi Takahashi. 69 voltes va aprovar una altra prova pilot HRC Kosuke Akiosi. Una mica menys, és a dir 64 voltes passat Kratčlou. Volta 62 va conduir Marquez i Hayden. Bradl i Bautista fet avui per 59 voltes. Lorenzo, Nakasuga i Èspargaro-per 58 voltes. Andrea Iannone a la Ducati-57 voltes! Valentino Rossi, Bradley Smith i Randy De Puniet fer avui per 56 voltes. Menys totals voltes conduïa Spees nord-Americans i Edwards. Ben Spees-21 gamma i Colin Edwards-25 voltes. El líder del dia prova actual, Dani Pedrosa, conduïa avui 49 voltes, però la seva gamma s'ha convertit en el 48-th!