Søndag 10 februar, på stadion i krylatskoye sport teknologi den andre og siste fasen av vinteren Motocross Cup 2013.

I år, som før, brakte Vinter Cup i Moskva sammen alle fans av Motocross, ikke bare fordeler og nybegynnere.
Så, i vinter 2013 Cup piloter tok del i slike klubber som akuttmedisinsk Kommunikasjonssentral Vnukovo, Hviterussland, Vicki Moto, Gallaks, X-Team, Motorace SRS, RRG, IHTI, Liqvi Moli, Forspid-2 og motorsykkel løp ble holdt i fire klasser: Junior (50ss og 65ss), hobby-klassen for nybegynnere (85ss-450ss)- og i klassen av super hobby (125ss-450ss).

Vinnerne av den andre fasen av Motocross i krylatskoye i klasse 50ss ble unge av syklistene Club Gallaks-Dmitry Žmylev, som spiller nummer 31 og Artem Leŝenkov, # 8. Tredje plass på pallen vunnet kappløpet om å konkurrere i den individuelle konkurransen, Eldar Mukimhanov, # 95.
I klassen 65ss i søndagens løp deltok den første Kerasirov, Dmitrij stål # 83, i den individuelle konkurransen. Andre var Maxim Smirnov, # 570, RRG. tredje-Maxim Kasatkin, # 81, IHTI.
I andre fase av podiet hobby klassen ser slik ut: første, han selv Ilya Blokhin, # 9; andre parten Club SRS Yuri Kunitsyn, # 1; tredje representanten for Club Birûšov, Ilya RRG # 64.
I klassen av super hobby først Ifølge resultatene av den andre fasen av Vinter Cup ble partiet motorsykkel klubb RRG Alexander Barns, han nummer 55. Pavel Antonov SRS antall 32-andre, og Sergei Telegin fra RRG, som spiller under nummer 770-tredje.

Merk at i konkurranser brukes et system for elektroniske tidtaking; alle gjester og deltakere på sporet ble behandlet til grøt og varm te.
Vinnerne vinter mototusovki på podiet var ventet verdifulle premier og gaver fra sponsorer og arrangører. Men hovedpremien etter gjennomføring av de to fasene av Vinter Cup i klassen 65ss ble den nye motorsykkelen Kawasaki KLX125!

Arrangørene av vinteren kopp laget av motoškola RRGMoto og offisiell forhandler av Kawasaki company Motorrika.