Alustavien raporttien mukaan neuvottelujen mahdollista osallistumista entinen Moottoripyöräilyn australialainen Casey Stoner muutaman kierroksen SM 2012-kauden lopussa MotoGP-2013.

Huhun voitti Australian wildcard-järjestelmä voi tulla hänen suosikki kappale Phillip Island mestaruuden the Australian kahdessa vaiheessa, ja Japanin seurata Motegi.

Jos tiedot saavat vahvistusta, Stoner todennäköisimmin olla moottoripyörän uusin Repsol-joukkue Honda -Honda RC213V.

Aiemmin tänä vuonna, Casey oli muunnettu Dunlop-sarjassa V8-sarjassa ja Australian ja Japanin MotoGP ei peresekaûts kilpailun autokilpailuja Stoner päivämäärineen.

Kilpailussa Australiassa lokakuun 20 ja race Japanissa 27. lokakuuta 2013.

Uusi Repsol Honda Team Manager Livio säädet, kun pyydetään tietoja, sanoi hän oli vielä tietoa toimintasuunnitelmilla Casey, mutta lisäsi, että jos tällaiset järjestelyt eivät todellakaan ole mitään esteitä on Australian ei-se odottaa avosylin MotoGP.