repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
Larson acusacions als finals Model batalla guanyar
Pas de Falk en torn Final proporciona la diferència

DAYTONA BEACH, Florida -Kyle Larson va continuar el setge en NASCAR guanyant la porció de NASCAR Whelen All-American tard Model de sèrie de la UNOH batalla At The Beach inaugural dilluns al vespre al Daytona International Speedway.
El regnant NASCAR K & campió N Pro sèrie est de Elk Grove, Califòrnia, intercanviat el liderat amb C.E. Falk tres vegades superiors al finals 10 voltes després de la cursa a partir de la segona posició. En l'última volta que surt de 4 al seu torn de la milla,4 oval Larson va posar en contacte amb Falk, el líder de la cursa i alimentat a la victòria.
"És la primera cursa que he mai un d'aquella manera, però això era una cursa bastant gran," Larson va dir. "Vaig voler guanyar-lo. És l'ultim revolt. Vostè ha de frenar tant al centre de la cantonada, aconseguia funcionar en ell i es va ficar en la part de darrere d'ell. Tinc sota ell i llavors ell esquivava. Em sento malament per ell, però com he dit, jo volia guanyar."
Ben Rhodes, que va dirigir una cursa-alta 87 voltes, acabats segon mentre Falk reagrupat per acabar en tercer lloc. Anthony Anders i Deac McCaskill va acabar quart i cinquè respectivament.
Falk estava decebut amb el gir dels esdeveniments després condueix 61 voltes.
\u201cJo només provat per protegir l'inferior mentre més podria,\u201d Falk dit del durar lapidar. \u201cEm va aconseguir un cop i vaig pensar que anava a ser OK, però era que giravolta roda el temps sencer. Finalment, només ens va acabar fora. Tinc algunes notes grans per l'any que ve per anar i provar i guanyar aquesta cosa.\u201d
2012 Whelen All-American sèrie campió Lee Pulliam, Dalton Zehr, Brandon Rogers i Garrett Campbell Matt Bowling, completat el top 10.
Abans en el dia, Rhodes i Larson va guanyar les dues curses de calor de classificació i en virtut d'un llançament de moneda Rhodes guanyava la posició de pal per a la cursa. Larson està competint en totes les tres sèries-Whelen sèrie All-American, NASCAR K & N prosèrie i NASCAR Whelen modificat Tour-sobre l'esdeveniment de dos dies.
Addicionalment, el K & N prosèrie i Whelen modificat Tour celebrat sessions de pràctica. Greg Pursley va obrir el camí per a el K & N prosèrie mentre Larson ritme el camp de la Whelen Modifieds. Tant les sèries serà tornada a la pista per un parell d'entrenaments dimarts abans de la seva respectives carreres calor que qualifiquen. La cursa de tret Whelen modificat Tour està programat per a 7:15 pm ET seguits per l'esdeveniment principal K & N prosèrie a aproximadament 20:30 h
VELOCITAT i MRN durà a l'inici d'acció a les 19h i NASCARHomeTracks.com tindrà cobertura complementària durant tot el dia. La cobertura MRN també recollirà els SiriusXM NASCAR ràdio, canal 90.