Egor Orudzhev celebrarà una temporada a la fórmula Renault 2. 0

Rus Egor Orudzhev racer en 2013, celebrarà una temporada completa en la fórmula Renault 2.0 per a curses de tecnologia 1. Rus de 17 anys d'edat l'any passat va debutar en categories fórmules i ja a demostrat perfectament.
Orujov va ser nomenat un dels cinc corredors equip Tech 1 curses a la fórmula Renault 2. 0, però només un d'ells participaran en l'EuroCup i al cicle alpí. En l'EuroCup, actuaran junt amb els francesos Mathieu Vaksiv′erom i Pierre s'apagaven i la sèrie alpí-canadenc Luc Čadli i un altre rus, Ivan Taranov, el contracte amb el qual hem ja escrit.
Programa de festa Egor Orudzhev de la nostra fórmula. El 2012, l'any que va fer el seu debut al Campionat de França F3 després de 4 i al final de la temporada va intentar la seva mà a la fórmula Renault 2. 0 per a la Fortec Motorsports. El resultat era bo: a la pista de Mugello, on el nombre de participants supera tres dotzenes, Orujov immediatament va mostrar en resultats 7è i 9è de la classificació.