Mur të madh e të Sigurt - Udhëzuesi i përdorimit

Mur të madh e të Sigurt Manuali i përdoruesit e automjeteve.


Universale makina "Great Wall" kompania duhet të larta teknike dhe operacionale të karakteristikave të bukur pamjen dhe
efikasiteti. Në hartimin e tyre përdorimet e teknologjive më të reja dhe arritjet e globale në industrinë e automobilave.
Montuar mbi ta motor 491QE kontrolluar në mënyrë elektronike multipoint i injeksionit të karburantit, të bërë me teknologji të kompanisë "Toyota". Ajo ka
shumë e fuqisë (101 HP), të mirë të efikasitetit (konsumi i karburantit 7 l per 100 km), të ulët të zhurmës dhe ndotjes së mjedisit (përgjegjës
kërkesat e Euro-2 standarde).

Përmbajtja:
I. specifikimet
II. Instrumentet dhe kontrollet e
III. Drejtimin e makinës dhe
IV. Mirëmbajtja dhe riparimi
V. Mundur malfunctions dhe mënyra e tyre eliminimin
VI.Mjet dhe markimi
VII.Audio CD/VCD 4B90V
VIII.Sensorë (sistemi barrierat)
Shtojca 1. Shtrëngimi çift rrotullues të montimit dadot bazë të pjesëve dhe komponentëve të
Shtojca 2.Gazit vëllime, në klasën e lubrifikantëve dhe lëngje
Shtojca 3.Pajisjet elektrike të makinës "Great Wall" 

Mur të madh e të Sigurt Manuali i përdoruesit në AutoRepManS:E Ngjashme Lavdëruese: