Ford Fokus, Fokus Turnier (1989-...) - riparimi Manual

Manual / doracak për mirëmbajtjen dhe riparimin e makinave Ford Fokus, Fokus Turnier c ndryshme të motorëve të prodhohen nga tetori i vitit 1998. Ky manual listat kryesore karakteristikat teknike të njësive, të nyjeve dhe të sistemeve të makinave. Detajet operacionale dhe të vendosur rend e operacioneve të disassembly dhe Kuvendit njësi dhe njësitë e me një tregues i masat e sigurisë, matjet e nevojshme të parametrave. Në fund të çdo seksioni listat e mundur mëkatet, shkaqet dhe metodat e ndodhjes se tyre dhe riparim.Lloji: PDF 

Riparimi manual Ford Fokus, Fokus Turnier në AutoRepManS:E Ngjashme Lavdëruese: