Ford Bronco 2, Explorer, Endacak (1983-1994) - riparimi Manual

Ford Bronco II, Explorer, Endacak 1983-1994 - manual riparimin, mirëmbajtjen dhe operimin e automjeteve.
FORD BRONCO II, EXPLORER, ENDACAK, 1983-94 prodhimit vjet. Modelet me motorët benzinë: 2,0; 2,3; 2,8; 2,9; 3,0; 4,0 L. Modele me motorëve me naftë: një 2.2; 2.3 L. një udhëzues Praktik.
Në këtë udhëzues diskuton metodat për riparimin e FORD BRONCO II, EXPLORER, ENDACAK, 1983-94 prodhimit vjet, si dhe gabimet e tyre diagnostikimit dhe Problemeve.
Udhëzues përshkruan projektimi i makinave është e vendosur në vazhdimësi dhe në mënyrë të detajuar të ndryshme Kuvendit-dekonstruktimi operimi, riparimi dhe rregullimi i punëve në makinë. E përshkruar teknikat e punës në një punëtori të specializuara me përdorimin e veçantë të pajisjeve. Edhe rekomandime konkrete për makinën e kujdesit në një shtëpi të seminarit.
Udhëzues ka për qëllim për teknikisht kompetent makinën e pronarëve dhe punonjësve të stacionet e shërbimit.
 

Riparimi manual Ford Bronco 2, Explorer, Endacak në AutoRepManS:E Ngjashme Lavdëruese: