Ford Mondeo (2007-...) - Udhëzues për riparimin dhe mirëmbajtjen e

Një i gjallë udhëzues teknike, të riparimit, mirëmbajtjes dhe instalimin e makinave Ford Mondeo e brezit të tretë, që i takon segmentit dhe të pajisur me motorë me benzinë prej 1.6 litra (110 dhe 125 h.f.); 2.0 litra (145 h.f.) ; 2.3 litra (161 h.f.); 2.5 litra (220 h.f.) dhe motorëve me naftë 1.8 litra (100 125 h.f.); 2,0 l (140 h.f.) dhe 2.2 litra (170 h.f.).
Ky manual është konsideruar pajisja e makinave Ford dhe përshkruan praktikat më të mira për riparimin dhe mirëmbajtjen. Një seksion të veçantë do të ndihmojë në makinën e pronarit të merren me gabimet e saj në rrugë do të njohë ju me mënyrat për të diagnostikuar dhe zgjidhjen e tyre.
Teknike të operacioneve për rregullimin, disassembly dhe montimi, riparimi një makinë të përshkruara në manualin dhe janë karakterizuar nga kompleksiteti i punës, numri i interpretuesve, vendin e punës dhe në shumën e nevojshme kohore të nevojshme për të përmbushur atë.I Publikimit: 2010/DjVu 

Udhëzues për riparimin dhe mirëmbajtjen e Ford Mondeo në AutoRepManS:E Ngjashme Lavdëruese: