Ford Sierra (1982-1993) - riparimi Manual

Manual (multimedia) për riparimin dhe mirëmbajtjen e Ford Sierra (1982-1993), përmban të plotë të specifikimeve dhe user manual të makinave. Zbulon pak i njohur sekretet e operacionit Sierra. Përshkrimin e detajuar të punimeve për mirëmbajtjen dhe riparimin, të gjitha të mbështetura nga ngjyra e ilustrime.
 

Multimedia riparim manual Ford Sierra në AutoRepManS:E Ngjashme Lavdëruese: