BMW seria 3 (nga viti 1975 deri në vitin 1982) - riparimi Manual


Shërbim teknik manual operacion, dhe riparimi i BMW 3-series (nga viti 1975 deri në vitin 1982), modele, 315, 316, 318, 318i, 320, 320i, 323i.
Manuali përmban të gjerë informacioni teknik mbi tema të tilla si motorë, motorë sistemet e menaxhimit (MOTRONIC?, BMW DDE), transmisionit ZF, GETRAG, ZF dhe GM, e shasisë të makinës, drejtues, frenimit, sistemi, pajisje elektrike dhe kështu me radhë..

Riparimi manual BMW seria 3 në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: