Mirë se vini në riparimin Manualin e makinës.
+ Përgjigju Fije
Rezultatet 1 deri në 1 prej 1
Si Pemë3I pëlqen
 • 1 Post Nga AutoMaster
Thread:

BMW 5-series E12 dhe E28 (deri në 9/1972 8/1987) - Udhëzime për riparimin, mirëmbajtjen

BMW 5-series E12 dhe E28 (deri në 9/1972 8/1987) - Udhëzime për riparimin, mirëmbajtjen. Rating: 5 nga 5 , votuar 1 përdoruesit.
 1. #1
  Një super-moderatore
  Vendi:
  Përdoruesit Flamurin E Vendit AutoMaster në rrugën tuaj për një të mirë të
  Join Date
  08.11.2008
  Auto
  BMW
  Modeli
  X5
  Postimet
  237

  BMW 5-series E12 dhe E28 (deri në 9/1972 8/1987) - Udhëzime për riparimin, mirëmbajtjen  Në qoftë se ju doni tuaj BMW 5, mos i besoni riparimi i saj për të huajt. Për të vetë-riparimit BMW u shkrua ky libër, i cili përmban udhëzime për BMW 5 (Lloji: BMW 5-series E12 dhe E28 BMW 5) dizajn për 9/1972 8/1987.
  Përveç këshilla për mirëmbajtjen e këtyre makinave, manual, të paraqitura në autorepmans.com përmban instalime elektrike diagrame dhe tabela e mundur mëkatet, që i mundëson makinën e pronarit për të analizuar gabimet dhe troubleshoot problemet e tyre. manuali përmban përshkrimet e riparimin e motorit, sistemin e karburantit, anësor të dhënit gji, frenat BMW 5.
  Manuali përmban shumë ilustrime, të gjithë punën e përshkruar dhe foto hap pas hapi me shpjegime.

  Libri mbulon modelet e BMW 5:
  BMW 5er Reihe bis 9/1972 7/1981 (TYP E12)
  BMW 518 1.81/66 kW 6/1974 - 7/1981
  BMW 520 2.01/85 kW 9/1972 - 8/1977
  BMW 520/6 2.01/90kW 8/1977 - 7/1981
  BMW 520 unë 2.01/92 kW 8/1975 - 7/1977
  BMW 520 unë 2.01/96 kW 9/1972 - 7/1975
  BMW 525 2.51/106 kW 9/1973 - 7/1976
  BMW 525 2,51/110 kW 8/1976 - 7/1981
  BMW 528 2.81/121 kW 1/1975 - 7/1976
  BMW 528 2.81/125 kW 8/1976 - 8/1977
  BMW 528 unë 2.81/kW 130 8/1977 - 8/1978
  BMW 528 unë 2.81/135 kW 9/1978 - 7/1981

  BMW 5er Reihe bis 7/1981 8/1987 (TYP E28)
  BMW 518 1.81/66 kW 7/1981 - 8/1984
  BMW 518i 1.81/77kW 9/1984 - 8/1987
  BMW 520 unë 2.01/92 kW 7/1981 - 8/1987
  BMW 520 unë 2.01/95 kW (Kat.) 12/1985 - 8/1987
  BMW 525 unë 2.51/110kW 7/81 - 8/1987
  BMW 525 d 2.7!/95 kW 3/83 - 8/1987
  BMW 525 d 2.71/95 kW (Kat.) 12/1985 - 8/1987
  BMW 528i 2.81/136 kW( 184 PS) 7/1981 - 8/1987
  BMW 535 unë 3.51/160 kW 9/84 - 8/1987
  BMW 535 unë 3.51/136 kW (Kat.) 9/1984 - 8/1987
  BMW 524 d 2.41/63kW (Diesel) 9/1985 - 8/1987
  BMW 524 dt 2.41/85kW (Diesel) 9/1983 - 8/1987


  Riparimi manual BMW 5-series E12 dhe E28 në AutoRepManS:  E Ngjashme Lavdëruese:
  Fundit edituar nga AutoFan; 16.11.201623:12.
  AutoMAN i pëlqen kjo.


 

Vizitorët e gjeti këtë faqe duke kërkuar për:

bmw e12 520 shërbim manual

Tags për këtë Thread