AUDI 100, 200 (1982-1991) - Udhëzues për të riparuar


Udhëzues përshkruan makina Audi 100, Audi 200 Avant lirimin e periudhës 1982-1991.
Ky udhëzues përshkruan benzinë motorë me djegie të brendshme me volumin 1.8, 1.9, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 litër dhe turbo seri të motorëve KG, MC, 1B, 2B, 3B.Riparimi manual AUDI 100, 200 në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: