Audi 100 / Avant (1990-...) - riparimi Manual


Audi 100 / Avant 1990 - manual riparimin, mirëmbajtjen dhe operimin e automjeteve.
Këtij libri është i autorizuar të përkthimit nga origjinali gjermanisht edicion i "Audi 100/Avant ab gusht 90 ohne naftë".
Libri është një udhëzues për funksionimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e makinave Audi 100 me motorë me benzinë, të prodhuara që nga dhjetori 1990. Udhëzues ka për qëllim për qendrën e shërbimit të punonjësve dhe shoferët, pa marrë parasysh shkallën e gatishmërisë.
Udhëzuesi përmban specifikimet teknike të njësive kryesore dhe sistemet e makinave. Procesi përcaktuar sekuencën e disassembly dhe Kuvendi i komponentëve dhe kuvendet me sqimë nga karakteristikat e punës, masat e sigurisë, matjen e parametrave të kërkuara dhe këshilla për shoferët të cilët preferojnë të pavarur riparim. Në fund të çdo Kapitulli listat e mundur malfunctions, shkaqet e tyre dhe metodat e tyre eliminimin. Përshkrimi i mëkatet janë të shoqëruara me këshilla për të ndihmuar të shmangur automjetit dështime dhe zgjasin saj pa probleme të funksionimit. Kapitulli i fundit përmban një hartë të Problemeve dhe orarin e rregullta të mirëmbajtjes.
Riparimi manual Audi 100 / Avant në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: