Audi A6 / MMI shërbimit të dokumentacionit


Blerja e AUDI A6, Ju keni marrë makinën me mishërim i konceptit të duke përdorur teknologjinë e fundit, duke e lejuar Ju për të centralizuar të kontrollit të të gjithë parametrat dhe të përdorin makinën elektronike nëpërmjet multimedia interface Audi MMI (Multi Media Interface)
Ne ju rekomandojmë që të lexoni me kujdes këtë manual udhëzim për të siguruar një të shpejtë dhe të plotë të përvojës me karakteristikat dhe aftësitë e MMI dhe e plotë të tyre përdorur gjatë operacionit të automjeteve.
I publikimit: 2005
Lloj: Manuali i përdoruesit
Botues: AUDI AG
Numri i faqeve: 259
Cilësia: Foto faqet


Audi A6 / MMI shërbimit të dokumenteve të c339330ab3e0-jpg Audi A6 / MMI shërbimit të dokumenteve të 5e84fc1a0901-jpg Audi A6 / MMI shërbimit të dokumenteve të 5ff1eb0f2ba8-jpg

Audi A6 / MMI shërbimit të dokumentacionit në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: