Audi A8 (1994-1999) - Udhëzues për të riparuar

Multimediale të plotë udhëzues për riparimin dhe mirëmbajtjen e Audi A8 (1994-1999).
Kjo multimedia udhëzues ka për qëllim për pronarët e makinave Audi A8, të cilat janë duke shkuar për shërbimin dhe riparimin e automjetit tuaj.


Udhëzuesi përmban:
Plotë të specifikimeve teknike te Audi A8.
Të fshehtat e funksionimit të veturave të kësaj marke.
Një përshkrim të detajuar të operacioneve për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve.
Më shumë se 500 ilustrime për riparimin e makinës.
Ngjyra instalimet dhe diagramet për të automjeteve.
 

Riparimi manual Audi A8 në AutoRepManS:E Ngjashme Lavdëruese: