Audi 80 (1979-1986) - riparimi Manual


Automobilistikë mirëmbajtjen, riparimin dhe instalimin e makinave të pasagjerëve Audi 80 1979-1986 vitet e lirimit, modele të tilla si: L, GL, GLS, GLE, GTE, Formel E, FIS Bazë, CL, CC, GT, SC është e pajisur me katër cilindra me benzinë motorë. Në këtë manual të projektimit dhe të plotë specifikimet e njësi bazë, mekanizmat dhe sistemet e makinave, si dhe rekomandime dhe këshilla për të pavarura ekzekutimit të punëve për mirëmbajtjen rutinë dhe riparimin e makinave Audi 80.
Riparimi manual Audi 80 në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: