Audi 80, 90, B4 (1986-1991) - Udhëzues për të riparuar


Riparimi manual dhe mirëmbajtjen e makinave AUDI 80, 90, B4 (1986-1991) benzinë dhe naftë.
Një numër të madh të ilustrimeve të tregojë fazat e riparimit të punojnë dhe të mirëmbajtjes së automjeteve. Udhëzuesi përmban të dhëna për motor riparim auto, sistemi i energjisë, shter sistemit, anësor të dhënit gji, të transmetimit, drejtues, frenave sistemi dhe gjëra të tjera. Një seksion të veçantë të manualit është një manual makinë Audi 80, 90.
Audi 80, 90, B4 (1986-1991) - Udhëzues për të riparuar prscr1-jpg Audi 80, 90, B4 (1986-1991) - Udhëzues për të riparuar prscr2-jpg Audi 80, 90, B4 (1986-1991) - Udhëzues për të riparuar prscr3-jpg

Riparimi manual Audi 80, 90, B4 në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: