Udhëzues për riparimin e makinave
+ Përgjigju Fije
Rezultatet 1 deri në 1 prej 1

AUDI 80 / AUDI 90 & Coupe (1986-1991) - Udhëzues për të riparuar

Rating: nga 5 , votuar 0 përdoruesit.
 1. #1
  Vendi:
  Përdoruesit Flamurin E Vendit Auto Mekanik ka me aftësi të kufizuara reputacionin
  Join Date
  01.01.2007
  Auto
  BMW
  Modeli
  X6
  Postimet
  2,984

  AUDI 80 / AUDI 90 & Coupe (1986-1991) - Udhëzues për të riparuar  AUDI 80 / AUDI 90 & Coupe (1986-1991) - Руководство по ремонту


  Qëllimi i këtij Udhëzuesi: për të bërë thjeshtë dhe e qartë udhëzimi që do të lejojë varfërinëdhe të diskutojnë dhe të planit të riparuar makinën Tuaj me një profesionist mekanik apo të drejtuar atë në veten e tyre. Udhëzues do të Ju ndihmojë për të vendosur se çfarë ju duhet të bëni punë (edhe në qoftë se ju vendosni që ju do të bëni atë në Studio), për të diagnostikuar dhe për të siguruar informacion mbi gjendjes teknike, të përcaktuar sekuencën e operacioneve dhe diagnostics për mirëmbajtjen ose riparimin. Për mirëmbajtje dhe riparim duhet të kemi një grup të mirë të metrike wrenches, kacavida dhe matja hetimet, si këto të thjeshtë dorë mjete janë përdorur në shumicën e studimeve. Teksti është një paralajmërim kur të riparimeve të nevojshme mjete të posaçme ose trajnim të veçantë.
  Udhëzues ofron ilustrimet dhe përshkrime të treguar funksionin e pjesëve të ndryshme dhe vendndodhja e tyre. Puna e përshkruar dhe e fotografuar në një faza rend, në mënyrë që ata të mund të kryejnë edhe një rishtar.
  Ka shumë ilustrime, sidomos në ato pjesë ku të detajuar në rend të operacionet që duhet të kryhen. Teksti është shoqëruar me ilustrimet shpjeguese. Ata janë të numëruara sequentially në numrat dhjetor, në përputhje me pozitën e tyre në Kapitull. Në fillim të Udhëzues përmban të detajuar të Përmbajtjes, të cilat ju mund të gjeni lehtësisht një pyetje.  Motorët e benzinës:
  4-cilindër
  RN 1.6 l Keihin carb unë
  NE 1.8 f. carburetor Keihin unë
  EN 1.8 l carburetor Keihin II
  DZ 1.8 l injector Bosch K-Jetronic
  RM 1.8 l injector Bosch Mono-Jetronic
  GJN 1.8 l injector Bosch EK-Jetronic
  PËR 2.0 l injector Bosch EK-Motronic
  5-cilindër
  PS 2.0 litër injector Bosch K-Jetronic (deri në vitin 1989)
  PS 2.0 litër injector Bosch EK-Jetronic (1989)
  KV 2.2 l. injector Bosch K-Jetronic
  NG 2.3 l injector Sëmurë Bosch EK-Jetronic (u valvulave)
  7A 2.3 l MPI injector (20 valvulave)


  Shtyp: 2001
  Autori: V. A. Derevyanko
  ISBN: 5-2748-0069-6

  Riparimi manual AUDI 80 / AUDI 90 &Coupe në AutoRepManS:


  E Ngjashme Lavdëruese:

 2. Përdoruesit tha: "në sajë të:


 

Vizitorët e gjeti këtë faqe duke kërkuar për:

audi 80

audi 100 mono jetronic

audi 80 carburator keihin 2

Audi 80 1 8

keihin audi 80 1

k-jetronic audi b3 tutorial

audi 80 b3 karburators keihin 2 remonts

audi 80 噴油器

kburatora keihin audi 80

hëngrën.qark për Audi 80 B3 1 8 NE

carburetor në ek jetronikออดี้ 80www.vstrekovanie mono-jetronik audi .skaudi 80 cupeaudi 80 b3 karbantartási kézikönyvaudi 80 b3 szerelési kézikönyvAudi 80 B3 riparim manual INJECTORaudi 100 b3 karburatorikeihin audi reparatursatzAudi 80 Ek-jetronicaudi 80 b4 rokasgramataAudi 80 90 coupeAudi 80 90 B3 (1986-1991) - udhëzues për riparimet e makinavekeihin audi 80 manualaudi 80 1991 manual

Tags për këtë Thread