Seminar Manual Alfa Romeo 33 Seri

repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
PËRMBAJTJA:
PËRGJITHSHME SHIKIME
Dimensionet dhe pesha
MODELI I VARIACIONIT
TË DHËNAT E IDENTIFIKIMIT
HEQJA E PIKAVE DHE ANËTARËSIA E PARTISË
Pantograph jack
Garazh jack dhe sigurinë qëndron
Anëtarësia e partisë
PËR SHËRBIME TË VEÇANTA TË MJETEVE
UDHËZIMET PËR TË PARA-DHËNIEN E INSPEKTIMIT DHE PERIODIKE TË MIRËMBAJTJES KUPONAT
Para dorëzimit
Kontrollimi i nivelit të
Testet funksionale
Pastrimi 3nd përfundimit të inspektimit
Mirëmbajtja
MIRËMBAJTJA ORARIN
LËNGJET DHE LUBRIFIKANTË TABELË
RECCOMMENDED KARBURANTE DHE LUBRIFIKANTË
Lëndë djegëse
Lëngjet dhe lubrifikantë
PËRAFËRT NJËHERË E KAPACITETEVE
MOTOR TË MIRËMBAJTJES
Bazë mekanike të sistemit
Ndezjen dhe sistemin e karburantit
Kontrolluar BASHKË%
PROBLEME DIAGNOZËN DHE KORRIGJIME
shasi dhe MIRËMBAJTJA e trupit
Kontrollimi i lëndëve djegëse dhe të shter të sistemit
Anësor të dhënit gji
Gearbox-diferenciale
Kuvendi drive bosht
Para bosht dhe para pezullimit
Pasme bosht dhe të pasme pezullim
Kontrollimi i pezullimit lartësi
Rrota e nënshtrimit
Brake system
Drejtues të sistemit të
Trup
TË DHËNAT E SHËRBIMIT DHE SPECIFIKIMET
Motor të mirëmbajtjes
Shasi dhe mirëmbajtja e trupit
PËR SHËRBIME TË VEÇANTA TË MJETEVE
Original text


Workshop Manual Alfa Romeo 33 Series-alfa-romeo-33-series-screen1-jpgWorkshop Manual Alfa Romeo 33 Series-alfa-romeo-33-series-screen2-jpgWorkshop Manual Alfa Romeo 33 Series-alfa-romeo-33-series-screen3-jpg


Alfa Romeo 33 Seri Workshop Manual në AutoRepManS:


          

Riparimi manual është:

- Manuale dhe karakteristikat teknike të makinës
Në seksionin e doracak përshkruan udhëzimet themelore të mirëmbajtjes së makinës dhe jep bazë të informatave teknike për makinën. Me një libër të mirë-udhëzues shumë më e lehtë për të kuptuar pajisjen e makinës suaj dhe të mësojnë rregullat së funksionimit të saj.
-- Hap-pas-hapi procedurat për vetë-mirëmbajtja
Çdo libër përmban një shumë informacione të dobishme që do të jenë të dobishme në operimin ditor të automjeteve, në dispozicion dhe më informata të detajuara për mirëmbajtje, si dhe rrjedhat e të gjitha procedurat e nevojshme dhe volumet e tyre. Përveç kësaj, rekomandime për përdorimin e lëngjeve dhe lubrifikantë, si dhe në përdorimin e instrumenteve të ndryshme dhe përzgjedhja e pjesëve të këmbimit.
-- Me faza, të ilustruara me shembuj për të diagnostikimit dhe riparimin e ndryshme të komponentëve dhe kuvendet e automjetit, e detajuar të skemave elektrike
Në shumicën e rasteve, riparimi libër është bukur të ilustruara, të cilat gjithashtu do të ndihmojë për të kuptuar dhe për të asimiluar të informacionit të paraqitur. Të gjitha procedurat janë të shoqëruara me fotografi dhe përshkrim të detajuar të të gjithë punën e kryer. Përveç kësaj, libri për riparimin e dhënë skema e pajisje elektrike që do të jetë e nevojshme në të riparimeve apo të mirëmbajtjes elektronike makineri.
-- Përbashkët makinë të metat dhe mënyra e tyre eliminimin
Të veçantë rekomandimet në faqet e riparimit manual do të ndihmojë përdoruesit për të kuptuar shkakun dhe karakteristikat e veçanta faj, dhe pastaj të gjeni saktë termat e riparimit.