Udhëzues për riparimin e makinave
+ Përgjigju Fije
Rezultatet nga 1 deri 3 prej 3
Si Pemë3I pëlqen
 • 1 Post Nga AutoMaster
 • 1 Post Nga AutoMaster
 • 1 Post Nga AutoMaster
Thread:

Acura MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline - riparimi Manual

Acura MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline - riparimi Manual

Rating: 5 nga 5 , votuar 3 përdoruesit.
 1. #1
  Një super-moderatore
  Vendi:
  Përdoruesit Flamurin E Vendit AutoMaster në rrugën tuaj për një të mirë të
  Join Date
  08.11.2008
  Auto
  BMW
  Modeli
  X5
  Postimet
  4,455

  Acura MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline - riparimi Manual  Acura MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline - riparimi Manual


  Udhëzime për riparimin dhe mirëmbajtjen e Acura MDX, Honda Pilot, Honda Ridgeline i prodhuar në vitin 2001. Këto automjete janë të pajisura me motor benzine modele J35 (vëllim prej 3.5 litra).  Udhëzues përshkrimet e punon në riparimin e, rregullimi i elementeve kryesore të motorit të sistemit të kontrollit, VTEC ndryshimet e sistemit lartësia e valve ashensor, automatik të transmisionit, - automatike transmetimet. Libri përmban udhëzimet për përdorimin e sistemit të vetë-diagnostics: automatik të transmisionit, VSA, VTM-4, TPMS - sistemi i monitorimit të presionit të ajrit në goma, SRS. Udhëzimet për të kryer rregullimi dhe riparimi i gearboxes, brake system (duke përfshirë VSA), shtyrja dhe pezullimi.

  ISBN: 978-5-88850-354-6


  Acura MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline - riparimi Manual-scan437-jpgAcura MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline - riparimi Manual-scan438-jpg

  Riparimi manual Acura MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline në AutoRepManS:


  E Ngjashme Lavdëruese:
  Fundit edituar nga AutoMaster; 16.02.201622:35.
  Auto Mekanik i pëlqen kjo.

 2. #2
  Një super-moderatore
  Vendi:
  Përdoruesit Flamurin E Vendit AutoMaster në rrugën tuaj për një të mirë të
  Join Date
  08.11.2008
  Auto
  BMW
  Modeli
  X5
  Postimet
  4,455
  Riparimi manual ACURA MDX / Honda Pilot / Honda Ridgeline

  Përmbajtja e LIBRIT - UDHËZIME PËR RIPARIMIN, OPERIMIN DHE MIRËMBAJTJEN e ACURA MDX 2001 modeli vit, motor benzine J35:

  Identifikimi i 3
  E shkurtesave dhe simboleve 4
  Udhëzime të përgjithshme për riparim 4 AKURA MDX
  Pika e instalimit garazh Jack dhe të heqë clutches prej 5
  E treguesve kryesorë të makinave 6
  Manual udhëzim për Acura YFC 9
  Të bllokohet 9
  E odometer dhe odometer 11
  E tachometer 11
  Treguesi sasia e karburantit 11
  Treguesin e temperatura ftohës 11
  Treguesit e instrumentit grupi 12
  Udhëtim kompjuterin 14
  Windows 16
  Drita alarmi në makinë (Acura MDX) 17
  Shkëlqimi i instrumentit grupi 18
  Kapuç dhe derën e pasme 18
  Lëndë djegëse filler përplasje 18
  Kontrollit të kaluar wiper dhe washer sistemit (Acura MDX) 18
  Kombinuar kaloni headlamp, wiper dhe washer sistemit (Honda Ridgeline) 19
  Rregullimi timon pozicion 19
  Kontrolli pasqyra 19
  Sistemi automatik dimming brendshme pasqyrë 20
  Demister të kaluar dera e pasme xhami dhe pasqyra anësore ngrohës 20
  Kaloni ndriçimi i ngarkesave ndarje (Honda Ridgeline) 20
  Selia 20
  Individuale cilësimet 22
  Ngrohës sediljet e perparme 23
  Rripa të sigurisë 23
  Masat kur automjeteve operative të pajisura me SRS 24
  E çelin 25
  Kaloni sistemit të kontrollit, për të mbajtur një shpejtësi prej 25
  Kontrolli ngrohës dhe kondicionerë ajri 26
  Kasetë - pikat kryesore të funksionimit, 27
  Paneli i kontrollit për radio në timon 30
  Bazat për lidhje të tjera me pajisje 30
  Frenave të parkimit 30
  Anti-lock brake system (ABS) 31
  Stabiliteti i sistemit (VSA) 31
  Driving me automatik të transmisionit 31
  Këshilla për ngarje në kushte të ndryshme 32
  Karakteristikat e transmetimit 4WD modele 33
  Kaloni të detyrueshëm përfshirja e një të plotë drive 33
  Anëtarësia e partisë automjeteve 34
  Anëtarësia e partisë një rimorkio është 34
  Fillimi motor 34
  Mosfunksionim të motorit, ndërsa shoferi 35
  Jack dhe mjetet 36
  Rrota rezervë 36
  Ngritja e automjeteve 37
  Zëvendësimi rrota 37
  Rekomandimet për zgjedhjen e një gomë 38
  Kontrolloni tensionin dhe gjendjen e gomave 38
  Tiros zëvendësimin 39
  Karakteristikat e funksionimit të disqe alumini 39
  Zëvendësimi drive rrota 39
  Veshin treguesit në pads frenave 39
  E katalitik Converter dhe shter sistemit 40
  Kontrolli dhe zëvendësimi i siguresat 40
  Llambë zëvendësimin 43
  Mirëmbajtja ACYRA MDX 47
  Shërbimi intervale 47
  Motorit, vajin dhe filtrin 47
  Ftohës 50
  Kontrolli dhe zëvendësimi i ajrit të filtruar 51
  Zëvendësimi i lëndës djegëse filtër 51
  Zëvendësimi i kabinës filtër 51
  Një makinë rripin e ngritur njësitë 52
  Kontrolloni shkëndijë priza 52
  Kontrolluar presionin fund të compression goditje 53
  Kontrolloni koha ndezjen 53
  Kontrolloni e frekuenca e rrotullimit të përkohshëm 53
  Kontrolli dhe zëvendësimi i ATF 53
  Kontrolluar dhe ndryshimin e naftës në transferimin rast 54
  Kontrolluar dhe ndryshimin e naftës në pjesën e pasme të shpejtësisë 54
  Kontrolloni nivelin e lëngjeve sedilje 55
  Zëvendësimi i lëngjeve sedilje 55
  Kontrolloni lëngun e frenave nivelin 55
  Motori - mekanike pjesë ACURA, em di x 56
  Kontrolli dhe rregullimi i termike backlashes në një makinë të valvulave 56
  Rripin e kohës 58
  Tërheqja e 58
  Kontrolloni 59
  Zëvendësimi i tensioner makarës i rripin e kohës 60
  Zëvendësimi i rrip tensioner disk të montuar njësitë 60
  Kontrolloni rrip tensioner disk të montuar njësitë 60
  Instalimi 60
  Cilindër kokën 64
  Tërheqja 64
  Disassembly, inspektimit, pastrimi dhe riparimi i cilindër në kokë 66
  Kontrolloni bllok lëkundëse sistemit VTEC (përveç J35Z1) 66
  Kontrolloni bllok lëkundëse sistemit VTEC (sistemi të mbyllur-down cilindra) (J35Z1) 67
  Disassembly dhe Kuvendit të bllokuar lëkundëse sistemit VTEC 68
  Instalimi 69
  Instalimi i priza e kokat cilindër (Honda Ridgeline, Pilot) 71
  Fuqia e njësisë (Acura MDX) 71
  Fuqia e njësisë (Honda Ridgeline) 77
  Sistemi i kontrollit pneumatike motor rritje (Acura MDX) 85
  Aktive të sistemit të kontrollit të mbështet e motorit (Honda Pilot) 87
  Kryesore të dhënat teknike të motorit 88
  Motori i Përgjithshëm riparim procedurat 89
  Cilindër kokën 89
  Disassembly 89
  Të kontrolluar, të pastër dhe riparimin 89
  Kuvendi 94
  Cilindër bllok 94
  Disassembly 94
  Të kontrolluar, të pastër dhe riparimin 97
  Kontrolloni cilindra 98
  Disassembling e piston / lidh shufra Kuvendit 99
  Honing cilindër muret 99
  Inspektimi piston dhe lidh shufra 99
  Inspektimi dhe riparimi i crankshaft 100
  Tubimin e piston - shufra 100
  Kuvendi 101
  Instalimi i ikjen bulonave (Honda Ridgeline, Pilot) 102
  E sistemi i ftohjes 103
  Kontrolli dhe zëvendësimi i ftohës 103
  Rrjedhje test të ftohës 103
  Radiatorë 103
  Largimin dhe instalimit (Acura MDX) 103
  Zëvendësimi radiator, ftohje tifoz dhe tifoz i ajrit të kondicionuar (Honda Ridgeline) 104
  Radiator kapak 105
  E termostatit 105
  Në ftohës pompë 105
  Zëvendësuar fryhen e gypave të sistemit të ftohjes (Acura MDX) 105
  Zëvendësuar fryhen e gypave të sistemit të ftohjes (Honda Ridgeline, Pilot) 106
  Motor të ftohjes tifoz 107
  Kryesore të dhënat teknike të sistemit të ftohjes 109
  Lubrifikim sistemit AKYRA MDX 110
  Masat kur punojnë me vajra 110
  Motorit, vajin dhe filtrin 110
  Sensor e jashtëzakonshme presioni i naftës 110
  Kontrolloni presioni i naftës 110
  Vaj pan 110
  Vaj pompë 111
  Zëvendësimi i përshtatshëm 113
  Kontrolloni anashkalojë si rrufe në qiell të naftës hundë (J35Z1) 113
  Kryesore të dhënat teknike lubrifikim sistemit 113
  E injeksionit të karburantit, sistemi 114
  Masat kur punojnë me lëndë djegëse të sistemit 114
  Të shpejtë couplings 114
  Lëndë djegëse pompë 117
  Lëndë djegëse presion rregullatori 119
  Injector 120
  Mbyt trupin 121
  Largimin dhe instalimit (Acura MDX) 121
  Largimin dhe instalimit (Honda Ridgeline, Pilot) 121
  Disassembly dhe Kuvendit 122
  Kontrolloni mbyt 123
  Kontrolloni depozitat e karbonit (Honda Ridgeline, Pilot) 123
  Pastrimi i mbyt 123
  Të kontrollojë dhe të rregullojë kabllo të përshpejtues pedale 123
  Shkarkimi dhe instalimi i kabllo të përshpejtues pedale 123
  Zëvendësimi i përshpejtues pedale (Honda Ridgeline, Pilot) 124
  Sistemi elektronik i mbyt kontrollit 124
  Përshkrimi 124
  Pozita sensor të përshpejtues pedale 125
  Check (Honda Ridgeline, Pilot) 126
  Kontrolloni rele njësi mbyt kontrollit 126
  E crankshaft pozicion sensor 126
  E camshaft pozicion sensor 126
  Temperatura sensor ftohës (Acura MDX) 127
  Sensorë Nr 1 dhe Nr 2 motor temperatura ftohës (Honda Ridgeline, Pilot) 127
  Temperatura sensor futje e ajrit (Honda Ridgeline, Pilot) 128
  Sensor numri 1 temperatura e futje e ajrit (Acura MDX) 128
  Sensor Nr 2 temperatura e ajrit në gji (Acura MDX) 128
  Trokitje sensor 128
  Para dhe të pasme oksigjen sensorë 128
  Para dhe të pasme sensorë përbërja e përzierje 130
  Rele sensorë të përzierje 130
  Absolute presion sensor në konsum të shumëfishtë 130
  Valvula e sistemit të ndryshueshme të valvulave, koha dhe të heqë lartësia e valvulave (VTEC) 131
  Vaj presion të kaluar në VTEC sistemit 132
  Kryesore rele Nr 1 dhe Nr 2 i injeksionit të karburantit, sistemi, 132
  Karburantit tank 132
  Kontrolloni makinën (Acura MDX) 132
  Largimin dhe instalimit (Acura MDX) 132
  Largimin dhe instalimit (Honda Ridgeline) 133
  Lëndë djegëse nivel sensor 133
  Kontrollin e njësisë 137
  Sistemi diagnostike 137
  Leximi diagnostike kodit 137
  E të rivendosur kontrollin e njësisë 138
  Kontrolloni tensionit në terminalet e kontrollit të njësisë fuqinë e njësisë 138
  Të mësuarit procedurën e kontrollit të njësisë 138
  Konkluzionet e kontrollit elektronik njësi 145
  Kryesore të dhënat teknike të injeksionit të karburantit, sistemi 154
  Emetimin 155
  Sistemi EVAP 155
  Sistemi pozitive crankcase ventilimit 161
  E EGR sistemit 162
  Ajri konsum të sistemit dhe SHTER 163
  Zëvendësimi i ajrit të filtruar 163
  Ajër më të pastër e banimit (Honda Ridgeline) 163
  Zëvendësimi i ajrit kanal (Honda Ridgeline) 163
  Futje të shumta 164
  Sistemi i ndryshuar i gjeometrisë konsum të shumëfishtë (IMRC) 166
  SHTER sistemit 166
  Ndezjen e sistemit 169
  Ndezjen spirale dhe rele spirale 169
  Fillimet priza dhe koha ndezjen 171
  Kryesore të dhënat teknike të ndezjen e sistemit 171
  Duke filluar nga sistemi 172
  Starter 172
  Kontrolloni funksionimin e starter 175
  Kryesore të dhënat teknike të sistemit fillimin e 176
  Sistem të akuzuar 177
  Masat 177
  Kontrolloni për makinën 177
  Gjenerator 177
  Kryesore të dhënat teknike të akuzuar sistemin 180
  Automatik të transmisionit të ACURA YFC 181
  Të dhëna të përgjithshme 181
  Diagnostics 181
  Kontrolloni mekanike të sistemeve CAT 186
  Kontrolli dhe zëvendësimi i ATF 189
  Elementet e kontrollit elektrike të sistemit 189
  Elektromagnetik valvulave të bllokimit të zgjedhur 189
  Sensor pozitën e R i zgjedhur 190
  Pozita sensor 1 është e dëmtuar (1-mbani) 191
  Kaloni e ndalimit të fillojë 191
  Solenoid valvulave dhe presioni i kontrollit 192
  Elektromagnetike valvul Me presion të kontrollit 193
  E solenoid valvula ndryshim solenoid valve dhe çift rrotullues Converter të bllokoj-up 194
  Sensor presion të punës së lëngjeve në anësor të dhënit gji në qark, të tretë veshje 196
  Sensor presion të punës së lëngjeve në anësor të dhënit gji në qark katërt veshje 196
  Sensor të dhëna bosht shpejtësi 196
  Shpejtësia sensor prodhimit bosht 196
  Sensori i lëngjeve në temperaturën 197
  Kontrollin e njësisë automatik të transmisionit 197
  E zgjedhur (Acura MDX) 204
  E Zgjedhur (Honda Ridgeline) 206
  Kabllo të transmisionit të kontrollit 207
  Transmetimit të Kuvendit (Acura MDX) 210
  Transmetimit Të Kuvendit (Honda Ridgeline, Honda Pilot) 218
  Transferimi kuti 226
  Kryesore të dhënat teknike të transmetimit automatike 228
  Driveshaft 230
  Pasme veshje 231
  Lidhja e sistemit të gjitha-wheel drive (VTM-4) 231
  Përshkrimi 231
  Operacioni 231
  Sistemi test 232
  Diagnoza 233
  Përshkrimi 233
  Probleme kodet 233
  Fshihet kodet faji 233
  Initialization e kontrollit të njësisë 233
  Kontrolluar dhe ndryshimin e naftës 236
  Elementet e kontrollit elektrike të sistemit 236
  Zëvendësimi i naftës temperatura e dërguesit në pjesën e pasme të shpejtësisë 236
  Kontrolloni dhe të zëvendësojë të kaluar detyruar lidhjen e plotë drive 236
  Zëvendësimi rele lidhje sistem të plotë drive 236
  Kontrollin e njësisë lidhje gjitha-wheel drive 237
  Pasme veshje të Kuvendit 239
  Kryesore të dhënat teknike të pasme veshje 240
  Drive shafts 241
  Kontrolloni 241
  Para drive shafts 241
  E ndërmjetme drive bosht 246
  Pasme drive bosht 248
  Kryesore të dhënat teknike të përzënë shafts 253
  Varëse 254
  Kontrollet paraprake 254
  Kontrolli dhe rregullimi i këndeve të instalimit të frontit rrota 254
  Kontroll i qoshet e instalimit të kthehet rrota 255
  Drejtues knuckle dhe para rrotë qendër 256
  Traversë para pezullimit 257
  Më të ulët para kontrollit krahun 259
  Stabilizator bar 259
  Hub dhe bosht e pasme rrota 260
  E pasme amortizues (Aciga MDX, Honda Pilot) 263
  Pranvera e pasme pezullimi (Acura MDX, Honda Pilot) 263
  Traversë pasme pezullimi (Honda Ridgeline) 263
  Stabilizator bar 265
  E sipërme të kontrollit krahun 265
  Më të ulët wishbones 266
  Zvarritës krahun 266
  Sistemi i kontrollit të presionit të ajrit në të gomave (TPMS) 267
  Përshkrimi 267
  Diagnoza 268
  Initialization e presionit të sensor 270
  Kontrollin e njësisë së sistemi i monitorimit të presionit të gomave 270
  Zëvendësimi nismëtarët 273
  Presioni sensor në gomë 273
  Kryesore të dhënat teknike të pezullimit 274
  Drejtues 275
  Kontrolloni nivelin e lëngjeve sedilje 275
  Zëvendësimi i lëngjeve sedilje 275
  Kontrolloni makinën 275
  Timon 276
  Drejtues kolonë 277
  Drejtues mekanizëm 278
  Pompë sedilje 283
  Kryesore të dhënat teknike anësor të dhënit gji në 285
  Brake system 286
  Kontrolloni lëngun e frenave nivel 286
  Gjakderdhje frenat 286
  Kontrolloni vakum zorrën 286
  Pedale e frenave 286
  Frenave master cilindër 287
  Vakum theu përforcues 288
  Para frenat 288
  Pasme të penguar mekanizmat 290
  Frenave të parkimit 291
  Stabiliteti i sistemit (VSA) 294
  Probleme kodet 294
  Qartë telashe kodet 294
  Presioni modulator dhe kontrollin e njësisë VSA 297
  Kaloni VSA 300
  Kënd sensor i timon 301
  Sensor e yaw shkalla sensor dhe lateral përshpejtimin 301
  Sensor rrotë shpejtësia 301
  Kryesore të dhënat teknike frenave sistemi 303
  Trupi 304
  Trupi (Acura MDX, Honda Pilot) 304
  Para parakolp 304
  Parakolp pasme 305
  Ventilim grilë 305
  Të përfundojë radiator 306
  Mbulesë 306
  Para fender 308
  Dera 308
  Pasme derë anësore 314
  Dera e pasme 320
  Përplasje e karburantit filler kapak 322
  Pasme të parë pasqyra 323
  Xham 324
  Dera e pasme xhami 327
  Fiks pasme anësore dritare, 329
  Lluka 330
  Instrumenti i panelit 334
  Qendra tastierë 337
  Brendshme trim 339
  Çati të përfundojë 341
  Dysheme të përfundojë 343
  E rripa 344
  Vend 344
  Trupi (Honda Ridgeline) 346
  Para parakolp 346
  Parakolp pasme 346
  Ventilim grilë 347
  Grilë 347
  Hood 347
  Para fender 349
  Dera 349
  Pasme derë anësore 351
  Dera 351
  Përplasje e karburantit filler kapak 355
  Anën e pasme pasqyrë 356
  Xham 356
  Dritare pasme 358
  Lluka 360
  Instrumenti i panelit 360
  Brendshme trim 363
  Rripa 365
  Kryesore të dhënat teknike të trupit 365
  Ajër të kondicionuar, ngrohje dhe ventilim 366
  Masat e sigurisë gjatë punës me ftohje 366
  Largimi i ftohje, transportin, ngarkimin dhe verifikimin e sistemit 366
  Të kondicionuar diagnozën 370
  E qarqeve 371
  Kontrolloni qark e makinë me motor të kaloni në ajër konsum 371
  Qark të kontrolluar temperatura sensor ftohës 372
  Qark testimit të panelit të kontrollit të ajrit të kondicionuar dhe ngrohës 372
  Qark kontrolloni furnizimit me energji elektrike dhe tokë qark elektronik të kontrollit të njësisë së ajrit të kondicionuar 372
  Kontrollin e zinxhirit të radiatorë tifozët dhe kondensator 373
  Kontrolloni qark të elektromagnetike anësor të dhënit gji në 374
  Kaloni qark test shtypjen 375
  Ajrit temperatura sensor në kabinën 376
  Temperatura sensor ajrin mjedisor 376
  Rrezet e diellit sensor 376
  Ajrit temperatura sensor për aparat avullimi 377
  Fuqia e veçante 377
  Drive përzierjen e para jc 377
  Drive ndryshimet drejtimin e rrjedhës së ajrit 377
  Drive të kaloni në ajër konsum 378
  Panelin e kontrollit me ajër të kondicionuar, ngrohës 378
  Elektronike të kontrollit të njësisë së ajrit të kondicionuar 378
  Shfrytezimi 378
  Njësia ngrohës tifoz 379
  Blloku ngrohës 380
  E kompresor 380
  Siguria valve 381
  Elektromagnetik anësor të dhënit gji në të kompresor 381
  Me a / C, kondensator 382
  Marrësi 382
  Pasme të ajrit të kondicionuar 383
  Diagnoza e pasme të ajrit të kondicionuar 383
  E qarqeve 383
  Kontrolloni në motor në qark e pasme të përzënë të ndryshojë drejtimin e rrjedhës së ajrit 383
  Qark kontrolloni furnizimit me energji elektrike dhe tokë qark të panelit të kontrollit të pasme të ajrit të kondicionuar dhe ngrohës 384
  Rear-wheel drive përzierjen e para jc 384
  Rear-wheel drive ndryshon drejtimin e rrjedhës së ajrit 385
  Pasme fuqi të veçante 385
  Të panelit të kontrollit të pasme të ajrit të kondicionuar dhe ngrohës 385
  Fan pasme ngrohës 385
  Radiator pasme ngrohës 385
  E pasme ngrohës / ajër të kondicionuar 386
  Pasme tub të ftohje 387
  Kryesore teknike të dhëna nga sistemi i ajrit të kondicionuar 388
  Kontrollit të sistemit (SRS) 389
  Masat gjatë operimit dhe të mirëmbajtjes, 389
  Kontaktet e kontrollit të sistemit 391
  Airbag 392
  Largimin dhe instalimin e shoferit airbag 392
  Largimin dhe instalimin e pasagjerit airbag, 392
  Largimin dhe instalimit të anesore airbag 392
  Shkarkimi dhe instalimi i perdes airbag 392
  Spirale teli 393
  Kontrollin e njësisë 394 SRS
  Para sensorë janë pasive sistemet e sigurisë 395
  Në anën sensorë për pasive të sigurisë të sistemit 395
  E pasme, sensorë për pasive të sigurisë të sistemit 395
  Blloku sistemeve të përcaktuar pozicionin e pasagjerit 396
  Sistemi i njësisë është prania e pasagjerit ulëse (Acura MDX) 396
  Sistemi sensor praninë e pasagjerit ulëse (Acura MDX, Honda Ridgeline) 396
  Një sensor i sistemit të përcaktimit të pozitës së shoferit vend 396
  Jashtë tregues airbag për pasagjerit para (Acura MDX, Honda Pilot) 396
  Jashtë tregues airbag për pasagjerit para (Honda Ridgeline) 397
  E rollover sensor 397
  Rripa dhe buckles 397
  Largimin dhe instalimit të rripat vendet e para 397
  Shkarkimi dhe instalimi i rrip sigurimi buckles sediljet e perparme 398
  Largimin dhe instalimit të rripat e djathtë dhe të majtë vendeve në rreshtin e dytë 399
  Largimin dhe instalimi rrip sigurimi në qendrën vend të dytë rresht (Acura MDX, Honda Pilot) 399
  Largimin dhe instalimi rrip sigurimi në qendrën vend të dytë rresht (Honda Ridgeline) 399
  Shkarkimi dhe instalimi i rrip sigurimi buckles majtë dhe qendrën e dytë rresht vendeve (Acura MDX, Honda Pilot) 399
  Shkarkimi dhe instalimi i rrip sigurimi buckles qendër, dhe e drejta për dytë rresht vendeve (Acura MDX, Honda Pilot) 400
  Largimin dhe instalimit të sigurisë lock-majtas, djathtas dhe të qendrës dytë rresht vendeve (Hondar Ridgeline) 400
  Shkarkimi dhe instalimi i rripat e tretë rresht (Acura MDX, Honda Pilot) 400
  Shkarkimi dhe instalimi i rrip sigurimi buckles të vendeve të treta rresht (Acura MDX, Honda Pilot) 400
  Diagnoza e kontrollit të sistemit 400
  Probleme kodet 400
  Fshihet kodet faji 400
  Kryesore të dhënat teknike të pasive të sigurisë të sistemit (SRS) 403
  Trupi elektrike (instalime elektrike) 404
  Bllok relays dhe siguresat 404
  Blloqet e siguresave / rele 407
  Heqja e montimit dhe instalimit të bllokon në kuadër të instrumentit të panelit 413
  Bateria 413
  Kontrolloni rele 413
  Ndezjen kaloni 414
  Kombinim njësi 415
  Sistemi përkujtesa dhe paralajmërimet 417
  E ajar ose dera ajar 418
  E jashtëm të sistemit të ndriçimit 420
  Tregues dhe alarmi 426
  E brendshëm të sistemit të ndriçimit 427
  Rheostat ndriçim 430
  Sistemi backlight kontrollit 431
  Pasqyrë me automatik anti-verboj 434
  Audible alarm 434
  Dritare pasme defogger 435
  Bazat për lidhjen e pajisje shtesë të 436
  Fuqia moonroof 437
  Wipers dhe washers 438
  Immobilizer 443
  Rregullimi i mesit të mbështetur (model që nga viti 2004, me DPMS) 444
  Ngrohje vende 444
  Elektrik, pasqyrat 445
  Sistemi MULTIPLEX 447
  Elektrike Windows 451
  Mbyllje qendrore e sistemit dhe telekomandë për mbyllje Qendrore 457
  Elektrike vende 466
  Sistemi i kujtesës cilësimet (DPMS) 468
  Audio 475
  DVD-sistemi për pasme udhëtarëve 481
  Multi-informacionit të shfaqur (modelet pa navigacion system) 486
  Sistem navigacion, 489
  Kryesore të dhënat teknike elektrike të sistemit të trupit 490
  Diagramet e pajisje elektrike (energji elektrike skema) 492-689

  Fundit edituar nga AutoMaster; 22.11.201619:47.
  Auto Mekanik i pëlqen kjo.

 3. #3
  Një super-moderatore
  Vendi:
  Përdoruesit Flamurin E Vendit AutoMaster në rrugën tuaj për një të mirë të
  Join Date
  08.11.2008
  Auto
  BMW
  Modeli
  X5
  Postimet
  4,455
  lidhjet për të shqyrtuar riparim manual i Acura MDX, Honda Pilot dhe Honda Ridgeline përditësuar në mesazhin e parë të kësaj teme

  Auto Mekanik i pëlqen kjo.


 

Vizitorët e gjeti këtë faqe duke kërkuar për:

Honda Pilot shërbim manual

ridgeline shpejtësi sensor 2014 pikë metër

2007 honda pilot sensor de posicion de volante

ubicacion de la caja de fusibles de un acura mdx

2014 honda pilot shërbim manual

Baja como los asientos de la honda ridgeline

รถ honda acura mdx 2004

acura mdx manual de fusibles y relevadores

letak posisi sensor knlpot mobil srv mdx

manual edhe më lart honda ridgeline

donde se localiza de sensor de detonación honda pilot de 6 cilindros

kode penyebab vtm 77 mdx

sensor de posicion de pedale acelerador honda ridgeline

sensor de posicion de volante de honda pilot

interruptor de frenos acura mdx 2004

falas manual del carro honda pilot 400

2002 acura mdx sensores de sistema de gasolina

interruptor de limpiaparabrisas acura 2002 mdx

telecharger manuel de conduite honda cv r 2007 en francais

honda ridgeline riparimin e karburantit, sistemi

สวิทช์ปรับกระจกมองข้าง acura

sensor de presion de gasolina de 2011 hondapilot

sensor de presion de gasolinade honda pilot 2011

valvula e pastrimit Acura mdx2008 vit

problemas de calefacción en acura 2004 mdx

Tags për këtë Thread