Acura (Honda) Integra (1986) - punëtori Manual


Të paraqitura riparimi manual makinë markë Honda Integra dhe Acura Integra (gjenerata e parë e cila ishte e prodhuar prej vitit 1986 deri në vitin 1989). Me ndihmën e tij, ky libër shoferët do të jetë në gjendje për të kryer riparimi dhe mirëmbajtja e këtyre makinave është për të zëvendësuar karburantit ajrit dhe të filtrave, lëngjeve, komponentëve dhe pjesëve Honda / Acura.
Libri seksione:
Informacione të përgjithshme
Mjete të posaçme
Specifikim
Shërbim makinë
Motor Honda / Acura
Motor sistem ftohës
Lëndë djegëse dhe shter sistemit
CAT
Drejtues të makinave
Pezullimi / shasi
E frenimit, sistemi i makinave Honda / Acura
Trupin e makinave
Ngrohje dhe ajër të kondicionuar automatik
Elektrike skematike Honda / Acura
Libri gjuhë: anglisht
Madhësia udhëzues: 188.36 Mb

Riparimi manual Acura Integra në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: