Acura Vigo (CB5, CC2, CC3) - riparimi Manual makinë


Udhëzues për automjete të destinuara për tregun Amerikan - Acura Energji c motor G25A.
Kjo makinë është një të plotë analoge të drejtë RHD Honda Energji / Honda Frymëzojë trupit CB5, CC2, CC3.
Ky libër është i përshtatshëm për riparimin e të gjitha makinave seri Honda me 5 cilindra G20A dhe G25A motorët.
Energji / Frymëzojë / Rafaga / Ascot / Saber - lëvizore dhe të gjitha pajisjet që është nën kapuç, gearbox, shasi, pezullimi dhe shumë gjëra të tjera në shumicën e rasteve identike.
Ajo është vetëm në versionet me motor G2xA. Të frymëzuar, Saber dhe Asco me të tjera motorët e ndërtuar mbi bazat e tjera dhe këtë udhëzues, Ju më shumë gjasa nuk do të funksionojë.
Dhe mos harroni që Acura timon është në të majtë!Kjo do të thotë që trupi i furrës është gjithashtu pasqyrohet ndërruar.
Riparimi manual makinë Acura Vigo në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: