Acura TL (Honda Frymëzojë / Saber) (1995-1998) - riparimi Manual


Udhëzues për Amerikan Acura TL me organet UA1, UA2, UA3. Prodhuar nga 1995-1998.
Makina është e plotë analoge është Honda të Frymëzojë dhe Honda Saber për tregun Japonez.
Ky tutorial është për të riparuar dhe për shërbimin e makinave me një trup - UA1 / UA3 dhe G25A motorë / C32A.
Gjithashtu, ky udhëzues është i përshtatshëm për riparimin e motorit të gjitha seritë e Honda makina me 5 cilindra G20A dhe G25A motorët, Energji / Frymëzojë / Rafaga / Ascot / Saber.
Riparimi manual Acura TL në AutoRepManS:


E Ngjashme Lavdëruese: