Identifikohu

Emri I Përdoruesit:

Fjalëkalimi:

Nuk e regjistruar ende?
Kontrolloni!

Statistikat

Members: 71,583
Temat: 8,882
Postimet: 20,579
Më të mirë të autorit: Auto Lajme (6,193)
Mirë se vini në tonë anëtari më i ri, vbet

Riparimi manual Chrysler Cirrus, Dodge Stratus, Plymouth Fllad

15.Mar.2018 - nga Auto Mechanic


Riparimi manual Chrysler Cirrus, Dodge Stratus, Plymouth Fllad

Riparimi I Automobilave Manual
Chrysler Cirrus
Dodge Stratus
Plymouth Fllad


nga Marc M Scribner dhe John H Haynes
Anëtare e Sporti i Automobilistike Shkrimtarët

Modele të mbuluara:
Chrysler Cirrus, Dodge Stratus dhe Plymouth Fllad 1995 përmes 2000


Riparimi manual Chrysler Cirrus, Dodge Stratus, Plymouth Fllad haynes-repair-manual-screen1-jpg Riparimi manual Chrysler Cirrus, Dodge Stratus, Plymouth Fllad haynes-repair-manual-screen2-jpg ...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 2,846 Shikime


Riparimi manual CHRYSLER 300C, DODGE Magnum

14.Mar.2018 - nga Auto Mechanic


Riparimi manual CHRYSLER 300C, DODGE Magnum

Projekti informacion dhe mbështetje teknike makinë pronarët autorepmans ofron lexuar udhëzime për riparimin dhe mirëmbajtjen e makinave CHRYSLER 300C dhe DREDHI Magnum.
Qëllimi i këtij libri është për të ndihmuar pronarët të bëjnë përdorimin efektiv të juaj CHRYSLER / DODGE, për të kryer periodike të mirëmbajtjes dhe të vogla riparimin e automjeteve, të cilat në masë të madhe do të kurseni të holla, dhe për kontrollin e gjendjes teknike të automjetit.


Përmbajtja e riparimit manual CHRYSLER 300C dhe DREDHI Magnum
Hyrje
Në lidhje me këtë Manual..........................4
E Chrysler 300C dhe Dredhi Magnum - abstrakte...................4
Numri i identifikimit të automjetit..........5
Blerjen e pjesëve të këmbimit.......................7
...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 3,148 Shikime


Riparimi manual CHEVROLET LACETTI, DAEWOO NUBIRA III

14.Mar.2018 - nga Auto Mechanic


Riparimi manual CHEVROLET LACETTI / DAEWOO NUBIRA III

PËRMBAJTJA e paraqitura në libër:
SEKSIONI 1.
STRUKTURA E MAKINAVE ....................10
Të dhëna të përgjithshme për makinën .............10
Pasaporta e të dhënave ........................15
Çelësat e makinave .........................17
Kontrollet.........................17
Instrumenti i panelit.........................17
Instrumenti grup ....................21
Ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ventilim të salloni ......................23
Derë anësore ............................25
Flokët ..................................25
Windows .......................26
E tailgate (boot kapak)............26
Trungu .................................26
Rripa........................28
Vend ..................................29
Rregullimi vendet e para .29
Pasme vend .........................29
...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 3,879 Shikime


Seminar Manual Alfa Romeo 33 Seri

14.Mar.2018 - nga Auto Mechanic


Seminar Manual Alfa Romeo 33 Seri

PËRMBAJTJA:
PËRGJITHSHME SHIKIME
Dimensionet dhe pesha
MODELI I VARIACIONIT
TË DHËNAT E IDENTIFIKIMIT
HEQJA E PIKAVE DHE ANËTARËSIA E PARTISË
Pantograph jack
Garazh jack dhe sigurinë qëndron
Anëtarësia e partisë
PËR SHËRBIME TË VEÇANTA TË MJETEVE
UDHËZIMET PËR TË PARA-DHËNIEN E INSPEKTIMIT DHE PERIODIKE TË MIRËMBAJTJES KUPONAT
Para dorëzimit
Kontrollimi i nivelit të
Testet funksionale
Pastrimi 3nd përfundimit të inspektimit
Mirëmbajtja
MIRËMBAJTJA ORARIN
LËNGJET DHE LUBRIFIKANTË TABELË
RECCOMMENDED KARBURANTE DHE LUBRIFIKANTË
Lëndë djegëse
Lëngjet dhe lubrifikantë
PËRAFËRT NJËHERË E KAPACITETEVE
MOTOR TË MIRËMBAJTJES
Bazë mekanike të sistemit
Ndezjen dhe sistemin e karburantit
Kontrolluar BASHKË%
PROBLEME DIAGNOZËN DHE KORRIGJIME
shasi dhe MIRËMBAJTJA e trupit
Kontrollimi i lëndëve djegëse dhe të shter të sistemit
Anësor të dhënit gji
Gearbox-diferenciale
Kuvendi drive bosht
Para bosht dhe para pezullimit
Pasme bosht dhe të pasme pezullim
Kontrollimi i pezullimit lartësi
Rrota e nënshtrimit
Brake system
...[Читать дальше]
0 Replies | 2,807 Views


JCB Parts Plus+ - каталог запасных частей

06.Jan.2018 - by Auto Mechanic


JCB Pjesë Plus+ - pjesë rezervë katalog

Projekti Auto Riparimin E Manualeve ju jep mundësi të njiheni me programin e Pjesët e këmbimit katalogun JCB. Në katalogun e JCB Pjesë Plus+ pjesët dhe pjesë këmbimi për të të gjitha modelet e pajisjeve JCB të ndryshme në tregjet botërore.


JCB Pjesë Plus+ - pjesë rezervë katalogun-jcb_parts_plus_prnscr1-jpg JCB Pjesë Plus+ - pjesë rezervë katalogun-jcb_parts_plus_prnscr2-jpg ...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 2,495 Shikime


Isuzu LinkOne 2015.01 - pjesë rezervë katalog

06.Jan.2018 - nga Auto Mechanic


Isuzu LinkOne 2015.01 - pjesë rezervë katalog

AutoRepMans boton për konsultim - Elektronike drejtoria e kërkimit dhe përzgjedhja e pjesëve të këmbimit dhe pjesët Isuzu në software LinkOne.


Instalimi i programit:
1. Për malin disk image "Imazh.iso".
2. Të drejtuar skedar "Setup.exe" dhe ndiqni bën.

Isuzu LinkOne 2015.01 - pjesë rezervë katalogun-isuzu-linkone-printscreen1-jpg Isuzu LinkOne 2015.01 - pjesë rezervë katalogun-isuzu-linkone-printscreen2-jpg...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 2,267 Shikime


BMW ETK 2018.01

03.Jan.2018 - nga Auto Mechanic


Një katalog i pjesëve dhe pjesëve të këmbimit të BMW ETK 2018.01

Origjinal katalogun e detaje dhe pjesëve të këmbimit të BMW. Kërkimi për të nevojshëm e pjesëve të këmbimit prodhuar nga numri pjesë, ose modeli i BMW makinë, ose VIN kodi makina.


Instalim:
1 kompjuter Emrin, latine!
2 Portet është më mirë për të lënë ata që të ofrojë programin e vetë, kur ju instaloni.
3 Adresat server nuk është për ta.
4 Katalogun RR është vendosur nëse një fjalëkalim oxford12. Fjalëkalimi për ZINORO - shenyang15
5 Tregun e të zgjedhin Evropën Lindore.
6 prodhuesi ID dhe një partner biznesi 1 dhe 1( në dy fusha ).


...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 1,962 Shikime


Lexus LX570, Toyota Sequoia, Toyota Tundër 2006+ - riparimi Manual

27.Shtator.2017 - nga Auto Mechanic


Lexus LX570, Toyota Sequoia, Toyota Tundër 2006+ - riparimi Manual

Lexus LX570, Toyota Sequoia, Toyota Tundër 2006+ shkarko riparim Manual
Projekti autorepmans.com është aftësia për të shkarkuar për të shqyrtuar Riparimi manual Lexus LX570, Toyota Sequoia, Toyota Tundër. Libri udhëzues përmban detajuar përshkrimi i pajisjes makinë Lexus LX570, Toyota Sequoia, Toyota Tundër prodhuar që nga viti 2006.
 • Riparimi manual Lexus LX570
 • Riparimi manual Toyota Sequoia
 • Riparimi manual Toyota Tundër
Manual ka një unik hap-pas-hapi të mirëmbajtjes manual Lexus LX570, Toyota Sequoia, Toyota Tundër. Këto makina janë të pajisur me motorë me benzinë model 3UR-FE vëllimi i 5.7 litra, përshkrimi i mirëmbajtjes dhe riparimit...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 5,092 Shikime


Mitsubishi Lancer 2006+ - riparimi Manual

26.Shtator.2017 - nga AutoMaster


Riparimi manual Mitsubishi Lancer 2006+

Të pranishëm librit në një nga më të popullarizuar makina Riparimi manual Mitsubishi Lancer. Libri përmban edhe një seksion - User manual për Mitsubishi Lancerky model vjen me Mitsubishi 2006 Lancer mund të jenë të pajisura me modele të tilla të motorëve:
 • Mitsubishi Lancer 4A91
 • Mitsubishi Lancer 4B10
 • Mitsubishi Lancer 4B11

Përmbajtja riparimi manual makinë Mitsubishi Lancer:
User manual për Lancer
Mirëmbajtje të Përgjithshme dhe procedurat për inspektimet dhe përshtatjet
Motor 4А91
4В10 motorët (1.8 l) dhe 4В11 (2.0 l)
Motori I Mitsubishi Lancer Përgjithshme riparim procedurat
Mbështetje e pushtetit njësi Mitsubishi
Sistemi i ftohjes Lancer
Lubrifikim sistemit Mitsubishi Lancer
Sistemi
...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 5,643 Shikime


Mercedes Sprinter W906 2006-2013 Diesel - riparimi Manual

23.Shtator.2017 - nga AutoMaster


Mercedes Sprinter W906 2006-2013 Diesel - riparimi Manual

Makinë pronarët e Mercedes Sprinter në dispozicion riparimi manual Mercedes Sprinter (W906) 2006-2013 model vjet. Mercedes Sprinter përfunduar modelet e motorëve me naftë:
 • OM651.955
 • OM651.956
 • OM651.957 (2,2 lirov Përbashkët Hekurudhor);
 • OM646.984
 • OM646.985
 • OM646.986
 • OM646.989
 • OM646.990 (2.2 litër Përbashkët Hekurudhor);
 • OM642.896
 • OM642.992 (3.0 litra Përbashkët Hekurudhor)

Të paraqitura libri riparim dhe shërbim Mercedes Sprinter përfshin:
 • user manual për Mercedes Sprinter W906
 • informacion mirëmbajtja e automjeteve Sprinter
 • të riparuar dhe rregulluar komponentët e sistemit të motorë:
të karburantit, sistemi Hekurudhor të Përbashkët Mercedes
lubrifikim sistemet e ftohjes
...[Lexo më shumë]
0 Pergjigje | 5,609 Shikime


Faqe 1 e 259 1 2 3 11 51 101 ... Të funditTë fundit