3 september 2011, 2011 i Kazan på spesielt forberedt for off-highway byen av Zelenodolsk vert en annen fase III serien for eiere av ATV Polaris RZR og Polaris RZR ATV VM 2011 ".
Scenen inkluderte tre klassifiseringer: RZR Original: side om side side ved side side side om side Polaris RZR 800, RZR S uten designforskjeller i motoren (uten turbin) var tillatt; RZR Open: side-ved-side side om side side side ved side side om side kjøretøy Polaris RZR XP 900, RZR (med turbin) var tillatt; ATV Open: ATV ATV av alle modifikasjoner og produsenter var tillatt. Forrige helgs konkurranser viste seg å være kanskje de mest massive, spektakulære og utrolig spennende. 25 mannskaper fra forskjellige byer i Russland deltok på scenen. En hyggelig overraskelse var utseendet til det første kvinnelige mannskapet i RZR Cups historie i RZR Original-klassen ved starten. Også innenfor rammen av etappen ble det arrangert løp for de yngste rytterne på barnas side-by-side-kjøretøy Polaris RZR 170 og ATVs Outlaw 50 og Sportsman 90, en spesiell sikreste barnebane ble forberedt for dem, langs hvilken enhver ung racer kunne ri. Konkurransen startet med et spennende treningsløp. Deltakerne overvant kunstig forberedte hindringer i fart: et springbrett, 2 groper med vann og en sti laget av logger, som dessverre måtte stenges etter det første kvalifiseringsløpet for sikkerheten til deltakere og tilskuere. I pausene ble det arrangert et spennende showprogram for alle gjester, noe som ga glede ikke bare for barn, men også for voksne gjester. Etter å ha oppsummert resultatene, publiserte dommerpanelet protokollen for de endelige løpene i alle disipliner. Prisutdelingen ble åpnet av unge syklister. Alle deltakerne i barneløpene mottok gavekort fra BRANDT og minnenøkkelringer. Deretter ble deltakerne i ATV Open-stillingen tildelt. Lederen i denne stillingen var Dmitry Vakhrushev fra byen Izhevsk. Andreplassen ble tatt av Rafael Fattakhov, som deltok i 3 konkurranser samtidig. Tredjeplassen ble tatt av Lyubomir Leontiev, en debutant i Polaris RZR Cup. I konkurransens lyseste og mest dynamiske løp - RZR Open-klassen - ble de tre beste ledet av mannskap nummer 3: Irek Minniakhmetov og Ilshat Kamalov. Den velfortjente prisen for andreplassen ble tildelt mannskapet nummer 14 - Rafael Fattakhov og Kirill Konovalov, tredjeplassen ble vunnet av mannskapet nummer 16 - Rais Minnikhanov og Ilnaz Gizzatullin. I en vanskelig og sta kamp for ledelsen i RZR Original-klassen vant mannskapet nummer 9 - Rafael Fattakhov og Kirill Konovalov. Andreplassen gikk til mannskap nummer 11 - Mikhail Syrovatsky og hans navigatør Pavel Zhurin. Det tredje stedet ble rettmessig tatt av mannskap nummer 4 - Irek Minniakhmetov og Ilshat Kamalov. I tillegg ble vinnerne av hver klasse (RZR og ATV) i alle 3 etapper kåret. Førsteplassen i RZR Original-klassen gikk til Irek Minniakhmetov (superpremie: Polaris RZR 170 side-by-side kjøretøy). I RZR Open-klassen var vinneren den mest aktive deltakeren i alle etapper: Rafael Fattakhov - superpris Polaris RZR 800 terrengkjøretøy går til Kazan. I ATV Open-klassen ble superprisen - en Polaris Sportsman 400 ATV - tildelt Dmitry Vakhrushev, som to ganger ble mester i denne klassen.