Бојата На Вашиот Сопствен Автомобил (Боја мојот автомобил себе) една видео лекција од серија обука филмови познат Кевин Tetz:

"Метални Првично &Рѓа Repair"
"Боја Пескарење &Чистење"
"Body Shop Основите"
"Xtreme Детали"
"Тело Панел Замена"


Наслика автомобилот дома. Од подготовката за полирање!
Потсетете Кевин Tetz - легендарниот поправка специјалист авто тело. Тој е активен член на автомобилската телевизиски програми во сад и има своја канал обука видео за поправка на автомобил тела.

Paint Your Own Car - Kevin Tetz Training video-paint-car-screen1-jpg Paint Your Own Car - Kevin Tetz Training video-paint-car-screen2-jpg

Paint Your Own Car - Kevin Tetz Training video-paint-car-screen3-jpg Paint Your Own Car - Kevin Tetz Training video-paint-car-screen4-jpg

Paint Your Own Car - Kevin Tetz Training video-paint-car-screen5-jpg Paint Your Own Car - Kevin Tetz Training video-paint-car-screen6-jpg

Година на производство: 1999
Јазик: Англиски

Преземете Наслика Вашиот Сопствен Автомобил - Кевин Tetz Обука видео на AutoRepManS: