Високи перформанси хонда Градител е прирачник vol.2 - Џо Pettitt [1996 година, JPG, ENG]
Вториот дел на книгата за подесување Хонда автомобил. Припрема на суспензија, лансирањето техника, ракување и други подеднакво важни работи во освојување на секунди и километри.


Порака: 1996
Автор: Џо Pettitt
Категорија: Подесување
Издавач: S-Дизајн
ISBN: 1-884089-38-0

Квалитет: Скенирани страници
Број на страници: 125
Јазик: Англиски.
Формат: scanned.JPEG датотеки.
Големина: 32.82 Mb






Преземете Високи перформанси хонда градители прирачник vol.2 - Џо Pettitt на AutoRepManS: