Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
+ Одговори на Темата
Страница 1 на 4 1 2 3 ... ПоследнитеLast
Резултати 1-10 од 37
 1. #1
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759

  Тојота КАРИНА E (1992-1998) - водич за поправка и одржување.  Прирачник за поправка, правилна употреба и одржување на семејството возила Тојота Карина Eкои беа издадени во периодот 1992-1998.
  Овие автомобили се опремени со бензински мотори со внатрешно согорување како модели:
  4А - -FE (јачина од 1.6 литри)
  7А-FE (јачина од 1.8 литри)
  3S-FE (јачина на звук 2.0 литри)
  3S-МОБ (јачина на звук 2.0 литри)
  и дизел мотори модели:
  Buxtehuder бул. 2C (јачина на звук 2.0 литри)
  BUXTEHUDER БУЛ. 2C-Т (јачина од 2.0 литри со turbocharging).

  Водичот е развиена врз основа на искуството на места на стручната служба automoblie и содржи:
  технички карактеристики на Тојота КАРИНА E
  - се опише поправка на единици и агрегати
  - делот кој ја опишува барањето процедури и решавање на Проблеми
  - препораки за одржување на автомобили Тојота Карина E
  - жици дијаграм, кој ви помага брзо да се детектираат грешките во електричниот систем и да овозможи инсталација на дополнителна опрема.


  Преземете поправка Прирачник Тојота КАРИНА E на AutoRepManS: 2. #2
  Den301 is offline Почетник Den301 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  23.12.2011
  Модел
  Пикник
  Мислења
  2
  Ве молиме да ми даде осврт на оваа книга. Ви благодариме.

 3. #3
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  Den301одговори лична порака

 4. #4
  Luis Pellegrin is offline Почетник Luis Pellegrin на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  05.09.2010
  Модел
  интегра
  Мислења
  3
  repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
  Translated text
  Korist necesito Por јаделе enlace де descarga gratuita .... gracias
  Original text

 5. #5
  zitom2006 is offline Почетник zitom2006 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  09.03.2012
  Модел
  корона
  Мислења
  4
  repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
  Translated text
  olá ЕУ preciso даде да се претпостави gratuito,obrigado.
  Original text

 6. #6
  drkcrew is offline Почетник drkcrew на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  19.07.2012
  Модел
  карина E
  Мислења
  1
  repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
  Translated text
  Mozhe da mi Apatite линк за да се претпостави?? VI blagodarim
  Original text

 7. #7
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  drkcrew - одговори лична порака

 8. #8
  kaairee is offline Почетник kaairee на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  30.07.2012
  Модел
  тојота
  Мислења
  1
  repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
  Translated text
  اين روابط التحميل
  Original text

 9. #9
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  kaairee - одговори лична порака

 10. #10
  zusinf is offline Почетник zusinf на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  20.10.2012
  Модел
  бик
  Мислења
  1
  repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
  Translated text
  !!!!!!!!!!!!
  Original text

 

 
+ Одговори на Темата
Страница 1 на 4 1 2 3 ... ПоследнитеLast
Назад кон врвот