Компанијата "BorisHof" ова е трет службен BMW секунди и вториот со шоу-соба МИНИ.
"BorisHof-Југ" се наоѓа на 29 км MKAD. Тој стана еден од најголемите изложбените салони во капитал: површина: изложбен салон BMW (2000 квадратни метри) ви овозможува да поставите 20 автомобили, NINI дизајнирани простории 200 метри за 4 автомобили. Центарот, исто така, ќе функција автомобили со километражата, вклучително и во рамките на програмата BMW Премиум Избор. Тој нуди на клиентите целиот спектар на поврзани со финансиски производи, голема флота на демонстрација возила, полн спектар на оригинални додатоци од колекцијата на BMW и MINI, голем клиент Паркинг. Опремени со највисоките стандарди на BMW технички центар, на 50 мислења ви дава можност за навремено извршување на лакот и водоводни поправки на било сложеност.