Поправка прирачник NISSAN X-TRAIL со оригиналната боја на фотографии.
Книгата содржи деловите, како што се:
- инструкции за работење и одржување на Nissan X-Trail;
- детален уред Nissan X-Trail;
- проблеми во начини и методи за нивно отстранување;
- препораки за одржување;
моторот;
- пренос;
- суспензија;
- управниот;
- сопирачки систем;
- електрична опрема;
- телото;
и други.Преземете поправка прирачник NISSAN X-TRAIL на AutoRepManS: